Stage lopen bij Stichting Kanjer Wens

Mooi nieuws! Sinds kort prijkt er een nieuw bordje bij onze voordeur. Wij zijn Erkend Leerbedrijf en vanaf maandag 15 april 2019 start Lisanne, studente van de opleiding Leidinggevende leisure & hospitality, als eerste stagiaire bij Stichting Kanjer Wens.

Met Lisanne hebben wij gekeken naar passende projecten binnen haar opleiding en daarmee kwamen wij al snel op het Kanjer Wens Dag Planner-traject.
Wij zijn heel benieuwd naar haar ervaringen en wensen Lisanne super veel plezier, succes en leermomenten de komende maanden! Wij kijken er naar uit en hopen dat er na Lisanne nog veel studenten zullen volgen!

Wat is dat eigenlijk? Een Erkend Leerbedrijf?
In een leerbedrijf maken leerlingen kennis met de praktijk en leren zij wat er van hen verwacht wordt. Wij begeleiden de leerling. Leerlingen gaan een aantal dagen per week aan de slag op ons kantoor in Almere en gaan de andere dagen naar school of in sommige gevallen komen leerlingen vijf dagen in de week naar kantoor. Wij zijn officieel verantwoordelijk voor de uitvoering van de beroepspraktijkvorming van een opleiding. Wij maken daarvoor tijd, ruimte en middelen vrij. Als leermeester, geven wij vakkennis door aan jongeren die straks het fundament van de bedrijfstak gaan vormen.

Ook stage lopen bij Stichting Kanjer Wens?
Volg jij een MBO-opleiding en lijkt het je leuk om stage te lopen bij Stichting Kanjer Wens? Neem dan contact met ons op voor een gesprek samen met je studiebegeleider. Wij kijken samen naar een opdracht die bij jou en jouw opleiding past.

Meer informatie:
Stichting Kanjer Wens
Bolderweg 2
1332 AT Almere
tel. 036-7470008
informatie@kanjerwens.nl