Abraham schenkt mooie donatie aan Stichting Kanjer Wens

Deze week ontving Stichting Kanjer Wens een geweldige donatie van Erik Rijkers die 50 werd. Wij zijn hem enorm dankbaar. Onderstaand zijn mooie motivatie.

“Afgelopen 10 maart ben ik 50 jaar geworden. Aangezien dit toch wel een dingetje voor mij was, wilde ik deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat wij een feestje georganiseerd hebben.

Vanaf mijn 13e jaar voetbal ik in Amsterdam bij voetbalvereniging Vlug en Vaardig. Veel van de jongens waarmee ik destijds ben begonnen met voetballen, spelen nu nog steeds bij V en V in de veteranen 45+.

Dus hoe kan je je verjaardag beter vieren, dan met je beste vrienden in het leukste café van Amsterdam.

In de Runstraat zit café De Doffer waar ik met al mijn vrienden al meer dan 30 jaar binnenloop. Samen met onze nieuwe vrienden uit Muiden, waar we inmiddels wonen en met onze kinderen en hun vrienden, hebben we een fantastische avond gehad.

Maar op momenten als deze, besef je ook dat gezondheid en geluk niet zomaar vanzelfsprekend zijn.

Vandaar dat we graag iets zouden willen betekenen voor diegene die op dit moment niet met feestvieren bezig zijn maar hard moeten vechten voor hun leven. Wat mij betreft sluit Stichting Kanjer Wens hier goed op aan.

Hopelijk kan onze donatie ervoor zorgen dat een kind weer een leuke dag beleeft en hij of zij even zijn ziekte kan vergeten.”

2018-03-21T09:10:10+00:00