Actie van liefs.by.sanne

Door het verkoop van alfabetbundels en het houden van een lootjesactie, heeft Sanne een mooi bedrag weten te verzamelen voor Kanjer Wens Nederland.

Sanne is leerkracht in het speciaal onderwijs en is graag creatief bezig. “Door de affiniteit met kinderen is het fijn om doelen te kunnen steunen die mooie dingen doen voor kinderen.”

Door haar mooie creatieve tekeningen zijn vele goede doelen al blij gemaakt. Dit keer was Kanjer Wens Nederland aan de beurt. Via een volger van Sanne, de oma van een van de kinderen die bij ons een wensdag heeft gehad, werd zij op ons geattendeerd.

Sanne biedt sinds kort een alfabetbundel aan, waarvan de helft van de opbrengst naar een goede doel gaat. Ook heeft zij dit keer een lootjesactie kunnen houden. Volgers konden een lootje kopen en de winnaar kreeg een persoonlijke tekening.

Het geeft Sanne een goed gevoel dat zoveel volgers haar acties steunen, door haar creativiteit kan zij haar steentje blijven bijdragen.

Een boodschap van Sanne:

‘Wat ik van de oma van één van jullie kanjers heb gehoord zijn jullie een heel mooie stichting die onvergetelijke momenten creëren voor jullie kanjers. En dat verdienen ze, want als je zo ziek bent, verdien je het gewoon om even alles te vergeten en alleen maar te genieten. Dat jullie nog maar veel kanjers zo’n onvergetelijke dag mogen bezorgen!’

Hartelijk dank beste Sanne!