Ramon Beense
Ramon BeenseAmbassadeur
Mijn naam is Ramon Beense en ik ben met trots ambassadeur voor stichting Kanjer Wens.
Smoare
SmoareAmbassadeur
Wij van Smoare (Rob, Yvo, Niels) houden van Grappen en grollen, zo proberen wij onze kijkers elke week te vermaken en een lach op het gezicht te brengen.
Klaas Wilting
Klaas WiltingAmbassadeur
Van zo’n Stichting wil ik wel Ambassadeur zijn en op deze vraag, “Zou jij ambassadeur willen worden” heb ik direct volmondig “Ja” gezegd. Waarom? Omdat er niets mooier is dan een glimlach op het gezicht van een kind.

Ambassadeurs

Ambassadeurs zijn voor onze stichting erg belangrijk. Gelukkig zijn er veel bekende Nederlanders welke wat willen doen voor een goed doel.

 

Bekijk ook onze jeugdambassadeurs
Hanny Veerkamp
Hanny VeerkampAmbassadrice
Toen ze mij vroegen om ambassadrice te worden hoefde ik geen seconde na te denken en vindt het een grote eer dat ik mag bijdragen aan het succes van Stichting Kanjer Wens.
Dani Hagebeuk
Dani HagebeukAmbassadeur
Ik ben Ambassadeur van Stichting Kanjer Wens geworden omdat ik heel graag mezelf in wil zetten voor zieke kinderen en er heel graag voor wil zorgen dat ze weer kunnen lachen en toch nog een hele mooie tijd tegemoet gaan.
Dante
DanteAmbassadeur
Ik vind Stichting Kanjer Wens een hele leuke stichting. Dat ze zieke kinderen helpen door hun droom uit te laten komen. Dat vind ik gewoon heel cool, hoe ze dat doen. En omdat ik een kind heb geholpen en dus ook iets kon doen. Ik ben met één iemand, Mees, gaan gamen in een arcade hal en dat was echt heel leuk.