Ramon Beense

Mijn naam is Ramon Beense en ik ben met trots ambassadeur voor Kanjer Wens Nederland.

Als zanger kan ik mijn beroep goed combineren met het inzetten voor goede doelen. Het is geweldig om te zien hoe blij een kind kan zijn met een klein gebaar. Een dagje uit kan een gezin weer even wat levenslust geven die ze vaak heel hard nodig hebben.

Al zo’n 20 jaar doe ik veel vrijwilligers werk en zet me vooral in voor ernstig zieke kinderen en hun families. Vaak treed ik belangeloos op voor goede doelen en zal dit ook blijven doen. Maar vooral sinds er bij onze dochter Shaynee leukemie werd geconstateerd zijn we, mijn vrouw Ziona en ik, ons extra gaan inzetten voor ernstig zieke kinderen. Jarenlang is onze dochter onder behandeling geweest en wij weten als geen ander wat deze gezinnen doormaken. Helaas is Shaynee 16 juli 2016 overleden, op 19 jarige leeftijd. Zij deed veel voor zieke kinderen en uit haar naam blijven wij dit ook doen.

Toen Peter ons vroeg om Kanjer Wens Nederland te steunen hoefde wij hier niet lang over na te denken. We kennen Peter al jaren en weten hoeveel hij zich belangeloos inzet voor deze kinderen. Samen hebben wij al veel kinderen blij gemaakt met cadeautjes en leuke uitjes.

Kanjer Wens Nederland maakt dromen waar en hierbij dragen wij graag ons steentje bij.

Met vriendelijke groet,

Ramon