André Dijkxhoorn2017-12-11T12:51:38+00:00

De eerste vrijwilliger die zichzelf aanmeldt: André Dijkxhoorn

Vrijwilliger sinds 16 april 2017

Zoals aangekondigd gaan we elke nieuwsbrief een vrijwilliger proberen uitgebreider voor te stellen, vandaag is het de beurt aan André. André is de eerste vrijwilliger van buitenaf welke zich aanmeldde bij Stichting Kanjer Wens.

Aangenaam, hier André Dijkxhoorn, 47 jaar, getrouwd en vader van een dochter (15). Het meewerken aan wensvervullingen voor zieke kinderen en hun familie is heel erg belangrijk want wij moeten ons realiseren hoe zwaar het is om zo vaak naar het ziekenhuis te moeten en zelfs zodra een kind “schoon” wordt verklaard blijft intensieve hulp wenselijk. Inmiddels na enkele wensen bij Stichting Kanjer Wens meegeholpen te hebben is het goed om te zien hoe snel de stichting bekender wordt en verder kan groeien, iets wat in dit deel van de wereld gelukkig kan.

Sommige mensen die over dit vrijwilligerswerk horen, zeggen vaak

“ik wist niet dat er zoveel bij komt kijken.“ Dat geldt dan voor alle wensen, zowel voor die de wenspersoon zelf kan meemaken of helemaal niet meer.

Het merendeel van de wensvervullingen komt voort uit wensaanvragen, daarnaast zijn er ook instanties die zelf bij de stichting vragen of ze kunnen meewerken zoals bijvoorbeeld Watertaxi Vlissingen die een boottocht naar de zeehonden op de Westerschelde heeft voorgesteld voor een paar gezinnen tegelijkertijd, Omroep Zeeland heeft hier een tv-rapportage van gemaakt.

Samenwerking met instanties zoals het Rode Kruis heeft een wensvervulling voor een ernstig zieke jongeman betekend op het circuit van Zandvoort met coureur Sebastiaan Bleekemolen.

Wat zou het goed zijn zolang er zieke kinderen zijn dat veel van hun liefste wensen vervuld kunnen worden.

Hartelijke groet

André