Fotograaf Anja de Graaff geeft mooi boek uit en helpt Stichting Kanjer Wens

Teken in voor het boek van het jaar: 200.000 ALMEERDERS…
…en help ons het te realiseren.

Anja de Graaff heeft 16 jaar fotografie in een boek gestopt. En dat komt neer op meer dan vijfhonderd kleurenfoto’s op vierhonderd pagina’s. Ze heeft het zelf geproduceerd en vormgegeven met liefde en aandacht voor de stad waarvoor ze werkt.

Onder de titel 200.000 Almeerders, willen wij van dit boek 2000 exemplaren laten drukken. Het zal een prachtig koffietafelboek zijn voor de ongelooflijke prijs van slechts 7,50 euro per stuk!
Dus koop er één voor jezelf en geef er één weg, is onze oproep!
Met dit fotoboek voor je familie of je vrienden ben je een ambassadeur voor Almere. Het biedt niet alleen veel kijkplezier, het vertelt ook het verhaal van vele mensen. Van de ondernemers, de zelfbouwers, de scholieren, de vrijwilligers, de winkeliers en alle andere inwoners van Almere. Anja had ze allemaal voor de camera.

Het drukken van 2000 exemplaren kost 10.000 euro. Dat geld hebben we niet.

Daarom deze crowdfunding-actie: je rekent jouw twee boeken van tevoren af.

Is er te weinig belangstelling, dan krijg je gewoon je geld weer terug. Als we de 2000 boeken halen sponsor je hier ook de Stichting Kanjer Wens (www.kanjerwens.nl) mee voor € 2,50 per boek.

Dus: maak zo snel mogelijk € 15,- (of meer) over op rek.nr. NL14 INGB 0662 66 0021 ter attentie van Gemeente Almere. Onder vermelding van: Boek Almere en emailadres. Het gaat ook om de promotie van Almere. Daarom vragen we je er minstens twee af te nemen: één voor jezelf en één als cadeau voor een ander. Maar meer dan twee bestellen mag natuurlijk ook.

Onze ervaring leert dat we straks ook nee moeten gaan verkopen: dus wees er snel bij en help ons dit prachtige boek te realiseren. Het wordt sowieso een collectorsitem, want meer dan 2000 exemplaren drukken we niet.

We rekenen op veel respons!

Anja de Graaff, Tanja van Nieuwenhuizen en Paul van Vilsteren

2018-04-10T18:06:17+00:00