Anja Huizinga2018-09-28T09:08:16+00:00

Al jaren actief in de wereld van zieke kinderen: Anja Huizinga

Kanjer Wens Dag Planner 

Anja is al jaren actief in de wereld van zieke kinderen. Helaas heeft zij als moeder hiermee te maken gekregen met gelukkig een hele positieve afloop.

Wat een eer om mij hier te mogen voorstellen als vrijwilliger van deze mooie stichting. Mijn naam is Anja Huizinga, getrouwd met Marcel en wij hebben twee prachtige dochters.  Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een kind een dag (en de dagen erna) te laten vergeten dat zij ziek zijn. Het geeft een kind vaak extra energie om een zware behandeling te ondergaan. Soms is het helaas ook de laatste mooie herinnering die ouders van hun kind zullen krijgen. Dat zijn moeilijke momenten want elk kind heeft uiteindelijk maar een wens en dat is weer gezond te worden. Als die wens niet meer haalbaar is, dan is ons werk extra dankbaar.

Doordat ik Peter al heel wat jaren ken en wij vaker dingen samen georganiseerd hebben, voelt het heel vertrouwd. Ik hoop dan ook dat wij, samen met alle andere vrijwilligers nog heel veel mooie wensen mogen vervullen.