Anneloes ontmoet Mickey en Minnie Mouse

Vrijdag 15 december was de Kanjer Wens Dag van Anneloes. Een volle dag, vol verrassingen.

Na een ochtend school voor Anneloes haalde we haar met haar broertjes, zus, mama en papa op. De eerste ‘oh wat gaaf’ hadden we al snel in onze zak toen Anneloes zag dat haar vervoer van de dag een heel gaaf mintgroen retro VW busje was. De Minty was beschikbaar gesteld door deVolkwagenbus uit Nieuwegein.

Het gezin mocht plaatsnemen achterin de bus op de schapenvachtjes, die ook wel nodig waren want het was best wel koud.

Na het uitgebreid bewonderen van de te gave auto gingen we op pad. Dat het busje retro was, was te merken, meer dan eens werd er hartelijk gelachen om beslagen ramen, grote bochten en het uitvallen van het busje. (wat overigens geen mankement aan de bus was, maar wennen voor de chauffeur om in een retro bus te rijden.)

We reden met de bus de Verlengde Nieuwstraat in en mochten de bus op het plein parkeren. Waar ook de fotograaf zich aansloot bij het gezelschap.

We stonden voor de deur bij Sumo, Sushi is het lievelingseten van Anneloes, wat op de achterbank zorgde voor zeer tevreden geluiden. Er was weinig tot niks geluncht dus Anneloes had best een beetje trek. Dat kwam mooi uit. Na een hartelijk ontvangst door de eigenaar werden we naar onze tafel gebracht. Het ene na het andere heerlijke gerecht werd voor onze neus gezet. Jeetje wat was dat smullen zeg. De ene Sushi was nog lekkerder dan de andere.

Nadat de buikjes vol gegeten waren, nam het gezelschap weer plaats in de toffe bus, op naar het volgende bestemming.

De stop was voor wijkcentrum het Prachthuis waar Anneloes en haar gezin naar binnen werd gebracht. Het was al snel duidelijk wat we hier gingen doen. Na binnenkomt kon je de kamer vol met de te schattige Chihuahua pups namelijk niet over het hoofd zien. Jildes van Fabjillous Chihuahua was helemaal uit Almere gekomen om de wens van Anneloes, knuffelen met puppy’s waar te maken.

Het ene pupje was nog liever en schattiger dan de andere. Anneloes heeft eindeloos genoten van als die schattige kleine pups om haar heen.

Van al dat knuffelen krijg je best wel weer een beetje honger, dus hup in de bus en door naar de volgende bestemming.

Na wat file te hebben getrotseerd reden we weer terug naar de grote markt. “huh weer Sushi?” Natuurlijk niet.. Naast Sushi is Anneloes ook gek op het eten van Pizza.

We werden bij restaurant Fellini hartelijk welkom gehete en naar onze tafel gebracht. Anneloes dacht na de Sushi lunch niet zoveel trek meer te hebben, maar de heerlijke geuren die uit de keuken kwamen brachten hier snel verandering in.

Anneloes werd door de kok uitgenodigd om niet alleen pizza te eten, maar hem ook zelf te maken. Samen met haar broertjes mocht zij in de keuken voor het hele gezelschap pizza bakken. Wat een feest.

Anneloes en haar broertjes bleken waren talenten. De pizza’s waren meer dan verrukkelijk.

De buikjes waren weer vol, het programma nog niet klaar, dus hup in de bus en op pad.

Op de achterbank werd er druk gespeculeerd over de volgende activiteit. Toen we richting Ahoy reden werden de vermoedens dat we naar Disney on Ice gingen steeds luider. De dag zou niet compleet zijn zonder een Minnie Mouse onderdeel.

Maar als echt Minnie fan kan je natuurlijk niet aankomen in je gewone kleren, dan moet je in style. Een prachtige Minnie Mouse jurk werd uit de tas getoverd. De jurk die speciaal gemaakt is door Valerie van Shining Bright. Zo nu konden we plaats nemen en genieten van deze fantastische show. Wat een spektakel. Anneloes en haar gezin hebben met open mond van verbazing zitten kijken naar de prachtige show.

De show was over, de lichten gingen aan, maar Anneloes mocht nog even blijven zitten. Wat is er leuker dan ook nog even een meet and greet te hebben met de cast?

Anneloes mocht, als klapper op de vuurpijl, in haar prachtige jurk met haar gezin op de foto met de cast.

Niet gepland maar toch wel heel erg gaaf waren daar de Bellinga’s en natuurlijk wilde zij ook nog even met Anneloes op de foto.

Na deze lange, volle en mooie dag was het tijd om naar huis te gaan. De bus was inmiddels terug naar Nieuwegein. Gelukkig was daar taxi RTC die het gezin weer veilig thuisbracht.

Wat een fantastische dag met de ene na de andere verrassing. Anneloes en haar gezin zal deze mooie Kanjer Wens Dag niet zo snel meer vergeten.

Deze dag is tot stand gekomen met de hulp van onderstaande mensen en bedrijven, die belangeloos hebben meegewerkt aan deze onvergetelijke dag en daar zijn Anneloes, haar gezin en Stichting Kanjer Wens jullie dan ook zeer dankbaar voor. Jullie hebben ervoor gezorgd dat Anneloes een fantastische dag heeft gehad en zij weer even gewoon kind kon zijn.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2018-01-31T15:11:34+00:00