Arinda Wolting2018-04-19T11:11:06+00:00

“Elk fotoboekje is uniek!”: Arinda Wolting

Kanjer Wens Fotoboekvrijwilliger sinds 10 juli 2017

Bij deze stellen wij Arinda Wolting aan u voor, Arinda is samen met Monique onze fotoboekjesvrijwilliger van het eerste uur. Alle fotoboekjes die gemaakt zijn tot nu toe zijn door deze twee dames gemaakt.

Gelukkig krijgen zij inmiddels steun van meerdere vrijwilligers want het aantal Kanjer Wens Dagen neemt natuurlijk enorm toe.

Mijn naam is Arinda Wolting, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn lieve vriend Daniël in het mooie dorpje De Wijk, gelegen in Drenthe. Ik ben dol op kinderen, die zijn mijn alles. In het dagelijkse leven mag ik een kleinschalige kinderopvang runnen. Iets voor andere kinderen kunnen betekenen, samen met mijn hobby’s.
Dat is wat ik wil.
Via Facebook kwam ik op de pagina van Stichting Kanjer Wens, een jonge maar erg actieve en enthousiaste stichting die op zoek was naar vrijwilligers. Ik ben erg creatief, mag graag fotograferen en heb veel ervaring in het maken van fotoboekjes. Het was dan ook niet moeilijk wat ik binnen de stichting het liefste zou willen doen. Heel wat fotoboekjes heb ik al gemaakt en elk fotoboekje is UNIEK! Ieder Kanjer Wens Kind voorzien van een prachtig aandenken, dat past bij het kind en de wens, zodat het een blijvende herinnering is voor iedereen, dat is wat ik wil! Ik hoop dat ik nog veel fotoboekjes mag maken voor deze fantastische stichting.