Boaz wilde een leuke dag met zijn gezin

Zaterdagochtend, 28 april. Boaz wachtte samen met zijn ouders en zus Indra in spanning af wat er zou gaan komen. Even na 10 uur stonden twee vrijwilligers en een fotograaf van Stichting Kanjer Wens voor de deur. De Kanjer Wens Dag van Boaz kon beginnen!

Boaz en Indra liepen naar buiten en zagen helemaal niets. Maar om de hoek stond een hele stoet klaar! Motoren, een motor met zijspan en een busje.

Boaz is gek op motor rijden, dus hij mocht in de zijspan. Papa achter op de motor, mama en Indra in het busje, klaar om te gaan.

Een prachtige rit door Drenthe onder begeleiding van vier motoren die ervoor zorgden dat de stoet overal door kon rijden. Geweldig! En wat gaaf om in een zijspan mee te rijden. Met snelheid door de bochten, je voelt iedere hobbel waar je over heen rijdt, een hele belevenis!

Om even de benen te strekken, wat te eten en te drinken was er een stop bij een Hunebed. Er werd geklommen en geklauterd en ondertussen geprobeerd te raden wat de volgende bestemming zou zijn.

Het vervolg van de rit mocht Indra mee in de zijspan en Boaz koos ervoor om in het busje mee te rijden. Tijdens de rit werd nog steeds gespeculeerd waar ze heen zouden gaan. Toen er een plaatsnaambord met “Grolloo” te lezen was werd het al spannend, maar bij het zien van het bord van “Joy Time Vrijetijdsactiviteiten” helemaal. Boaz straalde toen ze daar de oprit op reden.

De familie werd hartelijk welkom geheten door de medewerkers van Joy Time en mocht als eerst gaan genieten van een heerlijke lunch. Boaz smulde van een panini ham/kaas.

Na de lunch werd er afscheid genomen van de motorrijders van Stichting 2Weels4Wings.

Daarna kwam een instructeur van Joy Time uitleg geven over diverse activiteiten en Boaz mocht kiezen wat hij wilde gaan doen. Nou, dat wist hij wel; het moest boogschieten, klimmen, de hindernisbaan en quad rijden worden.

Het werd een geweldige middag met als hoogtepunt toch echt het quad rijden. Alweer een stralende Boaz! Wat is het gaaf om te racen op een quad!

Na al deze belevenissen werd de reis met z’n allen in het busje vervolgd. De volgende bestemming was het Doe Museum in Veendam.

Boaz is verwoed lego-bouwer en het Doe Museum heeft honderden kilo’s aan legosteentjes gesorteerd op kleur en soort. Boaz mocht zijn hart ophalen en zelf een bouwwerk maken. Het werd een prachtig huis, wat hij nog mee mocht nemen ook. Boaz heeft alle lego-bouwwerken die in het museum stonden bewonderd. Wat zijn dat er veel zeg, en wat knap!

Voor Indra was ook een activiteit gepland. Zij mocht een schilderij maken op canvasdoek.

Beide kinderen hebben zich uitstekend vermaakt!

Na zo’n creatieve middag was het tijd voor het diner. Bij Brasserie La Vache in Veendam kreeg iedereen een heerlijke pannenkoek en een ijsje. Dat was alweer smullen geblazen.

Na het diner zat de Kanjer Wens Dag van Boaz er op. Wat was het een geweldige dag!

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2019-04-19T16:02:44+00:00