Britt in Limousine naar The Lion King

Woensdag 7 maart, de wens dag van Britt!

Mama Marga heeft Britt en haar zusje Tess om 12.00 uur opgehaald van school met een smoesje. Ze moeten naar de tandarts…

Britt heeft geen idee wat zich op de hoek van haar straat afspeelt; de vrijwilligster van Stichting Kanjer Wens, een fotograaf en de chauffeur van een heuse limousine verzamelen zich daar.

Papa Jurriaan en mama Marga weten alleen dat het gezin om 13.00 uur wordt opgehaald, maar verder is ook voor hen alles een verrassing!

En klokslag 13.00 uur gaat inderdaad de bel. Als Britt en Tess de deur openen zijn ze totaal verrast dat de vrijwilligster en de fotograaf daar staan om te vertellen dat het Britt haar wens dag is! Allemaal jas aan en mee naar buiten.

Daar komt een limousine aangereden onder begeleiding van een politieauto! Dus dat wordt het vervoersmiddel van die dag. Britt mag als ze wil een stukje in de politieauto meerijden, maar kiest er toch voor om met de anderen in de limousine mee te gaan. Nadat ze wel even in de politieauto heeft gekeken en de agent toestemming heeft gevraagd om met zwaailichten en sirenes te rijden, stapt het gezin in de limousine en vertrekken ze onder luid en duidelijke begeleiding naar de schaapskooi in Rheden.

Er wordt met kinderchampagne geproost, want dat hoort natuurlijk bij zo’n luxe rit, op een leuke dag. Er is zelfs een tv in de limousine, dus een filmpje op en de tijd gaat lekker snel. Voordat ze het weten zijn ze bij de schaapskooi aangekomen. Het is er verschrikkelijk druk, wat zou er aan de hand zijn?

Britt en haar familie worden meegenomen naar het weiland, dat helemaal vol staat met schapen en lammetjes. Alle andere kinderen moeten buiten het hek blijven, maar zij mogen binnen het hek staan. Met een vragende blik kijkt Britt om zich heen. Wat zal er toch gaan gebeuren?

Dan zien ze ineens Jill Schirnhofer staan, bekend van DIY en ZAPP. Britt haar grote wens, Jill ontmoeten, gaat in vervulling. Ze is er stil van, maar straalt van oor tot oor.

Jill adopteert 2 lammetjes en Britt is er bij. De lammetjes krijgen de namen Margriet en Gijs Glitter. Ook het gezin van Britt mag een lammetje adopteren. Britt geeft haar de naam Roosje Glittertje. Britt en Tess krijgen beiden een knuffel lammetje en van Jill een goed gevulde goodybag. Na dit avontuur stapt iedereen weer in de limousine, waar de cadeautjes meteen uitgepakt worden.

De volgende stop is bij restaurant Steam in Den Haag/ Scheveningen. De limousine mag voor de deur, op de boulevard, parkeren. Bij binnenkomst staan de menukaarten al op de tafel. Speciaal ontworpen, met foto’s van Britt en haar familie. Super mooi gedaan! Iedereen smult van een 3-gangen diner en natuurlijk wat te drinken. Het toetje is een spetterende afsluiter, met vuurwerk er op.

Na het diner gaat de wens dag nog verder. Britt springt een gat in de lucht wanneer ze er achter komt dat ze naar de musical The Lion King gaan. Als om 22.45 uur de musical, waar iedereen enorm van heeft genoten, is afgelopen staat de limousine alweer klaar voor het AFAS Circustheater. Het is nog een lange rit naar Haaksbergen. De kinderen vallen onderweg in slaap en door de volwassenen wordt nog nagepraat over een fantastische Kanjer Wens Dag.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.