Dagje varen met Stichting Dreamcatcher

Zondagochtend ging de bel en werd ik verrast door Kanjer Wens Nederland die mij, mijn ouders en mijn vriendin op kwamen halen met een limousine.

Ze brachten ons naar Lelystad waar de zeilboot Dreamcatcher lag te wachten om een mooi zeiltochtje te maken. We werden verwelkomd op de boot door Mabel en Christl. Na broodjes te hebben gesmeerd en een rondleiding op de boot konden we beginnen met zeilen. We mochten ook allemaal een keer zelf sturen, dat was heel gaaf om te mogen doen! Het was echt prachtig weer voor het zeilen. Ook mochten we onderweg voor op het dek liggen in een zitzak, dat was echt heel leuk daar! Aan het eind, toen we terug waren, bleven we nog even op de boot voor wat drinken met wat lekkers.

Daarna stond de limo weer klaar om ons naar huis te brengen. Het was een superfijne en leuke dag, ik heb er heel erg van genoten!

 

Groetjes, Elena Grootenhuis