Dewi ontmoet YouTube-ster Bibi

Zondag 12 november was de dag dat de 8-jarige Dewi haar droomwens in vervulling zou zien gaan.

Al heel vroeg stond Dewi door het raam te kijken waar Kanjer Wens begeleiders Davy en Peter bleven want na een onrustige nacht was Dewi al heel vroeg wakker.

Precies op de afgesproken tijd ging de bel en stonden de genoemde begeleiders en fotograaf Ton op de stoep, eenmaal binnen kon Dewi niet wachten om te vertrekken en dat hebben we dan ook maar snel gedaan. Op naar de eerste bestemming.

De eerste stop was bij Lunchcafé Monsieur Paul waar Dewi van harte welkom werd geheten door het personeel. Even zitten aan een tafeltje om wat te drinken en toen werd Dewi opeens bij de tafel weggehaald door het personeel. Dewi had namelijk een belangrijke taak en dat was in de keuken muffins maken. Dewi heeft er een heleboel werk ingestoken maar het resultaat was ernaar, prachtig versierde muffins waren klaar. Hierna mocht Dewi ze serveren aan iedereen die met haar Kanjer Wens Dag mee was. Uiteraard nog wat drinken erbij. Nadat iedereen zijn heerlijke muffin had opgegeten vertrokken we alweer naar de tweede bestemming.

Nu werd er gestopt bij Grand Café ’t Hoofd, Dewi werd natuurlijk weer als eregast ontvangen en kreeg zelfs de tablet in handen waarmee zij zelf de muziek kon kiezen welke gespeeld werd in het restaurant. Intussen was er een heerlijke lunch besteld en mocht Dewi in de keuken kijken hoe deze klaargemaakt werd. Ook mocht Dewi even helpen met het openen van drankjes achter de bar, dit vond ze wel heel interessant. Toen de lunch klaar was bleek Dewi wel een heel bijzonder mooi bereidde lunch gekregen te hebben, ze had een tosti besteld maar wat was dit fantastisch opgemaakt met werkelijk een grote variatie van haar favoriete gerechten.
Voor dat we vertrokken naar de volgende bestemming kreeg Dewi nog een mooi aandenken van het personeel, een speciaal gemaakt shirt, met alle namen van het personeel erop. Hoe mooi was dat.

Toen werd er koers gezet naar de volgende bestemming, midden in het centrum en niemand begreep waar we heen gingen. Dewi mocht in het centrum namelijk al het huis van Sinterklaas binnen, officieel komt Sinterklaas natuurlijk pas een week later aan, maar Dewi mocht nu al rondkijken. Alles stond al klaar voor de ontvangst van Sinterklaas en zijn pieten, de bedden, het bad, de strijkplank met de kleding van Sinterklaas en zelfs zijn pantoffels stonden klaar.

En toen kwam daar opeens de burgermeester Haan binnenlopen, deze had namelijk gehoord van de Kanjer Wens Dag van Dewi en wilde heel graag even gedag komen zeggen. Compleet met ambtsketting natuurlijk. Voor het eerst deze dag was Dewi sprakeloos want dat vond ze toch wel heel bijzonder. Uiteraard werd dit ook even vastgelegd waarbij Dewi mocht zitten op de stoel van Sinterklaas.

Er was echt nog een verrassing want ook fotograaf Astrid was aanwezig en deze had een geweldige collectie van echt Princesse jurken meegenomen. Dewi ging namelijk een prinsessenfotoshoot maken waarbij zelfs zus Lindsey mee mocht doen. Prachtige foto’s volgden en Dewi liep rond alsof het een echte Princes was.

De grootste verrassing moest echter nog komen, alleen snapte Dewi er helemaal niets van want er werd terug naar haar huis gereden. Thuisgekomen werd er wat gedronken maar toen ging opeens de voordeurbel. Dewi moest uiteraard opendoen en daar bleek de beroemde YouTube ster Bibi voor de deur te staan, Bibi is slechts een jaartje ouder maar nu al ongelofelijk bekend in Nederland. Dewi is ongelofelijke fan van Bibi en wilde zo graag eens slijm maken met haar en dat ging vandaag gebeuren. Wat een lol en plezier hebben de meiden met elkaar gehad, alsof ze elkaar al jaren kenden werd er gespeeld, gelachen en natuurlijk slijm gemaakt. Bibi had gezorgd dat alle ingrediënten mee waren waardoor er heerlijk gespeeld kon worden. De tijd vloog echt om en toen het uiteindelijk tijd was heeft Dewi dan ook uitgebreid geknuffeld met Bibi.

Intussen was het al laat geworden en was het tijd om te eten. Met de auto werd de laatste bestemming van de dag bezocht en dat was pannenkoekenrestaurant ’t Sonnetje. Ook hier werd Dewi weer enthousiast ontvangen en kon Dewi haar favoriete maaltijd bestellen, pannenkoeken met suiker en stroop. Dit smaakte natuurlijk uitstekend en daarna werd Dewi meegenomen naar de keuken. Ze mocht namelijk haar eigen toetje maken. Dewi koos voor een grote ijsbeker met allemaal versieringen erop.
Maar dat was niet de laatste verrassing want bij vertrek mocht ze ook nog eens een cadeautje uitkiezen en nam Dewi een hele mooie bellenblaas mee naar huis.

De Kanjer Wens Dag zat er weer op, Dewi, maar ook haar hele gezin, hebben een geweldige dag gehad waarover nog heel lang nagepraat zal worden.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2017-11-22T07:47:00+00:00