Diane Rooijakkers2018-03-06T11:34:52+00:00

“Dit heeft ontzettend veel indruk op mij gemaakt”: Diane Rooijakkers

Kanjer Wens Intranet beheerder sinds 7 september 2017

Begin september 2017 heeft Diane zich aangemeld als vrijwilligster bij Stichting Kanjer Wens, Diane is een “oude bekende” dus wij waren blij dat zij zich wilde aansluiten bij onze organisatie.
Gelukkig heeft Diane het beheer van ons intranet overgenomen, door haar wisseldiensten was een “normale” vrijwilligerstaak niet mogelijk maar dit is op haar lijf geschreven.
Hieronder stelt zij zichzelf even voor:
Mijn naam is Diane, ik ben 44 jaar, nog altijd gelukkig getrouwd en samen met mijn echtgenote hebben wij 3 kinderen. Twee jongens van 18 en 16 jaar en een meisje van 11 jaar.
In 2004 werd bij mijn middelste op vierjarige leeftijd kanker geconstateerd. Dit was een heftige periode. Onze jongste was net vier weken oud en vijf weken te vroeg geboren, de oudste heeft diverse beperkingen op verstandelijk, motorisch en sociaal emotioneel gebied.
We gingen een hele heftige tijd tegemoet, met chemo, operaties en aplasie opnames.
De behandeling is met goed gevolg afgesloten en wij konden door…… Helaas bleek dat niet zo vanzelfsprekend. Mees had heel veel last van late effecten door de behandeling. In die tijd heb ik Peter Visser, algemeen directeur van Stichting Kanjer Wens leren kennen. Hij heeft toen op eigen initiatief een cadeau voor Mees geregeld. Dit heeft ontzettend veel indruk op mij gemaakt. Het gezicht van Mees toen hij het cadeau kreeg, vergeet ik nooit meer.
Toen ik hoorde dat Peter Stichting Kanjer Wens aan het oprichten was, heb ik meteen gemaild dat wanneer ik hem ergens mee kon helpen, ik dat graag wilde doen. Daarbij wel de kanttekening dat het liefst iets administratiefs moest zijn omdat ik met mijn drukke gezin en 24/7-diensten van mijn werk op rare tijden vrij ben.
Na ongeveer een half jaar benaderde Peter mij of ik de intranet beheerder van de stichting wilde worden. Ik hoefde hier geen moment over na te denken en ben vol overgave aan de slag gegaan en doe dit nog steeds met heel veel plezier en voldoening.