Djayden heeft geweldige dagen in Brussel

De Kanjer Wens Dag van Djayden begon al donderdagmiddag. Opeens klonken er in de straat veel sirenes en daar kwam een grote limousine aanrijden met twee motoren voorop en een politieauto van de politie Brabant achteraan.

Met de handen over zijn oren kwam Djayden kijken wat er aan de hand was en al snel was het voor hem duidelijk dat het speciaal voor Djayden allemaal was. Djayden mocht plaats nemen op een van de politiemotoren en hij kon meteen even kennismaken met alle agenten die dit voor hem mogelijk maakten.

Onder begeleiding van deze politie vertrok de stoet richting de snelweg, hier nam de politie afscheid en vervolgde de limousine de weg richting Brussel. Djayden kon zich intussen vermaken met het kijken van diverse films op de TV in de limousine en door languit te liggen ook fijn relaxen.

In Brussel werd er gestopt voor de deur van het luxueuze NH Collection Brussels Centre Hotel waar de directeur, de heer Netto, al klaar stond om Djayden en zijn familie persoonlijk te ontvangen. Djayden werd meteen naar zijn kamer gebracht en wat bleek, het was niet zomaar een kamer, nee het was de presidentiële suite waar hij de nacht door mocht brengen. Deze kamer had maar liefst twee gigantische bedden, twee toiletten, een jacuzzi, een grote superluxe douche, etc. etc.

Eenmaal bijgekomen van alle indrukken, stond de volgende verrassing op het programma, een exclusief diner op de bovenste verdieping van het hotel. Dit vond Djayden GEWELDIG want wat een uitzicht over de skyline van Brussel had hij daar, hij was compleet overrompeld en heeft heel lang om zich heen zitten kijken.

Na het diner was het al behoorlijk laat geworden en dus tijd om te gaan slapen, dit duurde niet lang bij Djayden na deze vermoeiende dag.

Maar dan de volgende dag, dat is namelijk DE dag dat de wensen van Djayden echt zouden gaan uitkomen.

Na het ontbijt stond de limousine alweer klaar want de reis ging naar Mini-Europe Official (een soort Madurodam in het groot). Djayden is namelijk helemaal gek van bijzondere gebouwen en hier kan hij zich helemaal uitleven. Vooral de Big Ben is huizenhoog favoriet en daar wilde hij dan ook driemaal naar terug.

Na dit mooie park werd er nog heerlijk geluncht alvorens de terugreis naar Nederland begon.

Maar wat gebeurde daar, de limousine reed de grens over en toen kwamen er opeens twee motoren van de politie aanrijden en die gingen de limousine begeleiden naar de volgende bestemming.

Eenmaal binnen Roermond gingen de sirenes en zwaailichten aan en reed de limousine een haven binnen en wie stond daar…….. Djayden zag het meteen, TIES (Granzier) de bekende YouTuber. Speciaal voor Djayden stond hij klaar en nodigde iedereen uit om te komen varen.

Heerlijk op het water mocht Djayden bij Ties zitten en zelf sturen. Als een volleerd kapitein stuurde Djayden de boot over het water. Het ging zo goed dat Djayden op een gegeven moment zelfs ook gas mocht geven.

Na enkele stops met een drankje was het tijd om weer naar de kant te gaan waar natuurlijk de nodige foto’s, selfies en een vlog gemaakt werden.

Na het emotionele afscheid van zijn grote held was het gelukkig maar een klein stukje rijden naar het volgende onderdeel, eten bij Japanse Sushi & Grill restaurant Hinata in Roermond. Na een uiterst warm welkom werd er heerlijk gegeten. Vooral de pappa en mamma van Djayden hadden nog niet eerder in een dergelijk restaurant gegeten en hebben dan ook echt genoten.

Helaas was het toen echt tijd om terug naar huis te gaan, Djayden heeft op de terugweg nog uitgebreid gesproken over zijn ervaringen van deze dagen, heerlijk gebladerd door de boekjes van Mini Europa en natuurlijk gespeeld met de vele presentjes die hij van iedereen had gekregen.

Thuis was het afscheid zwaar en een duidelijk geëmotioneerde Djayden nam trots zijn Kanjer Wens Kraal in ontvangst en met een hele dikke knuffel werd afscheid genomen. Djayden kan terugkijken op  twee super Kanjer Wens Dagen.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.