Duuk ontmoet grote held Morgan Kane

Het was zaterdagmorgen toen er opeens sirenes klonken in de straat van Duuk, de vrijwilligers van Stichting Kanjer Wens hadden intussen Duuk en zijn broer naar buiten gebracht en dan kwam daar een politiewagen met een mooie limousine aanrijden. Duuk zijn mond viel open van verbazing en helemaal toen hij ook nog eens hoorde dat hij in de limousine mocht stappen omdat zijn Kanjer Wens Dag was begonnen.

De autorit naar Rotterdam ging gevoelsmatig snel omdat onderweg de favoriete films van Duuk werden bekeken en er genoeg eten en drinken was. Ook werden Duuk en zijn broer Chris verwend met diverse cadeautjes.

Vlak voor Rotterdam kwam er opeens een motoragent langs ons rijden, het bleek dat deze speciaal voor Duuk was gekomen en de limousine zal begeleiden naar Stadion De Kuip. Gelukkig maar, want rondom de Kuip was het heel druk. Onder begeleiding van zwaailichten en sirenes reed de limousine overal langs en werd iedereen keurig voor de hoofdingang afgezet.

Daar stond Karin ons al op te wachten, Karin had namelijk geregeld dat Duuk een enorme verrassing kreeg. Aangekomen op de pit party stond ook Claire klaar om Duuk te helpen. Dan bleek dat Morgan Kane bij zijn monstertruck Grave Digger op Duuk stond te wachten. Wow toen werd Duuk toch even echt sprakeloos en gaf hij zelf toe dit wel heel erg spannend te vinden. Duuk is al jaren gek van Monstertrucks, wist intussen dat hij naar Monsterjam 2018 ging, maar een ontmoeting met zijn grote held Morgan, nee dat had hij nooit durven dromen. Het werd echter nog mooier, want Duuk mocht samen met zijn broer Chris plaats nemen in de Grave Digger en uiteraard werden hiervan mooie foto’s gemaakt. Daarna volgde ook nog foto’s en handtekeningen van en met zijn grote held. Duuk ging ook nog even langs bij de overige Monstertrucks. Gelukkig wilde elke rijder ook even met Duuk en zijn broer op de foto zodat Duuk een geweldige verzameling handtekeningen en foto’s scoorde.

Hierna ging iedereen naar de genodigdenruimte in het Maasgebouw waar even rustig bijgekomen kon worden van alle indrukken onder het genot van een drankje en diverse lekkernijen. Ook was er de gelegenheid te lunchen met keuze uit heel veel verschillende lekkere hapjes. Duuk hield het bij de hotdogs en muffins.

Eindelijk begon dan de show waar Duuk zo naar uitgekeken had. Wat een spektakel en een herrie, gelukkig had Duuk mooie Monstertruck gehoorbeschermers gekregen dus had hij daar niet veel last van. Tussendoor was er ook nog een fantastische motorshow, het hield maar niet op.

Toen de show was afgelopen, was het tijd voor de laatste bestemming. Het favoriete restaurant van de meeste kinderen, McDonalds te Moordrecht. Gastvrouw Djamilla stond al klaar om ons te ontvangen en dat was maar goed ook, want het leek wel of iedereen vanaf het Monsterjam evenement hierheen was gereden, zo druk was het. We werden naar een heerlijke koele ruimte gebracht waar een feesttafel was opgemaakt voor Duuk. Niet veel later kwamen dan de kipnuggets en andere lekkernijen eraan en kon iedereen heerlijk eten.

Dan was het tijd voor het laatste stuk, terug naar huis. Waar iedereen verwachtte dat Duuk wel even zijn ogen dicht zou doen, bleek hij vol van enthousiasme wakker te blijven tot hij thuis was. Daar stonden de buren en familieleden al klaar om hem te onthalen en daarmee was weer een einde gekomen aan een mooie Kanjer Wens Dag.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.