Finn ontmoet en krijgt les van zijn grote idool SPIDERMAN en krijgt Sinterklaas op bezoek

De dag begint al vroeg als hartsvriendinnetje Sophie bij Finn aan de deur belt. Daar staat de fantastisch limousine voor de deur die Finn en zijn gezelschap ophaalt voor zijn Kanjer Wens Dag.  Ook de politie staat al klaar om het hele gezelschap te begeleiden naar Rotterdam. Door het politie escorte is de rit natuurlijk een fluitje van een cent. Alles moest wijken voor de limousine.

Na een schitterende rit komen ze aan in de Rotterdamse haven. Daar aangekomen worden ze ontvangen op het schip de SS Rotterdam. En verrassing, op het schip vindt in een aparte zaal “de Guadeloupe” een geweldige “Spiderman” workshop plaats onder leiding van Spiderman himself.  De kinderen genieten er enorm van en natuurlijk wordt de workshop afgesloten met een heuse diploma en ook nog een medaille! De kinderen hebben daarna kunnen spelen in de Playmobile kamer.

Als laatste activiteit op de SS Rotterdam volgt een mooie en exclusieve rondleiding over dit prachtige schip, werkelijk overal mogen Finn en Sophie een kijkje nemen. Erg indrukwekkend natuurlijk.

Dan is het intussen tijd om te lunchen, de limousine komt weer voorrijden en brengt het gezelschap naar De Pasta Kantine. Hier mogen Finn en Sophie meehelpen met het bereiden van de lunch en ze mogen zelfs helpen uitserveren van de lunch bij andere gasten, hoe stoer was dat.
Uiteraard eten ze de zelfgemaakte pasta ook en dat smaakt nu natuurlijk extra lekker.

Voor de volgende verrassing rijdt de limousine naar Gouda, naar het Bowling- en Party centrum Gouda. Waar  Finn en zijn gezelschap in een aparte zaal worden ontvangen door Sinterklaas en zijn Pieten. En natuurlijk neemt Sinterklaas uitgebreid de tijd om iedereen te laten vertellen wat Finn die dag allemaal wel niet heeft meegemaakt. En.. niet echt verrassend… er zijn een hoop cadeautjes voor alle Finn en natuurlijk Sophie.

Zodra Sinterklaas en zijn Pieten zijn vertrokken gaan de kinderen bowlen. Na heel veel plezier, gelach en drukte is het tijd voor een heerlijke maaltijd die de dag afsluit. Vermoeid maar stralend worden Finn en de rest van zijn gezelschap terug naar huis gebracht. Waarbij we vaststellen dat de Kanjer Wens Dag van Finn een groot succes is geworden.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2017-12-18T10:33:30+00:00