Flessenbonactie voor Kanjer Wens Nederland

Donderdag 30 juni mochten Lotte en Milo bij Jumbo Purmerend,  flessenbonnen komen tellen om te kijken hoeveel geld hiermee is opgehaald voor Kanjer Wens Nederland.

Wij besloten bij deze Jumbo flessenbonnen te gaan inzamelen voor Kanjer Wens Nederland. Omdat wij het erg belangrijk vinden dat kinderen die ernstig ziek zijn een mooie dag kunnen beleven en even kunnen vergeten dat ze ziek zijn.

Wij hebben zo een dag van dichtbij mee mogen beleven toen onze zoon Timo, broertje van Lotte en Milo ernstig ziek was. Wat heerlijk om die blije koppies te zien, want niet alleen Timo had een geweldige dag, maar ook zijn broertje en zusje hebben ontzettend genoten.  Het was alsof hij even niet ziek was.

Bij deze Kanjer Wens Dag bleef het niet, naast de Kanjer Wens Dagen organiseren ze namelijk ook verschillende andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld een Superhelden Fotoshoot. Als je eenmaal bij de Kanjer Wens-familie hoort, dan word je voor verschillende activiteiten die ze organiseren uitgenodigd.

Maar ook hier blijft het niet bij, ook nadat Timo afgelopen jaar helaas is overleden, blijven ze ons steunen en hulp bieden waar nodig. Ook  Lotte en Milo worden niet vergeten, ze worden nog steeds uitgenodigd voor activiteiten.  Al deze activiteiten zijn elke keer weer een feestje!

Voor deze activiteiten en Kanjer Wens Dagen is natuurlijk geld nodig. En omdat alle beetjes helpen, zijn wij blij dat we op deze manier ons steentje bij hebben kunnen dragen. Dankzij de klanten van Jumbo Purmerend hebben Lotte en Milo een cheque ter waarde van 289 euro in ontvangst mogen nemen voor Kanjer Wens Nederland.  Een heel mooi bedrag vinden wij. Heel veel dank hiervoor!

Wij hopen dat Kanjer Wens Nederland door dit soort acties nog lang wensen van zieke kinderen en hun familie kan vervullen.

Groetjes Patrick, Floor, Lotte, Milo en natuurlijk ook van Timo