Fantastische Superhelden Fotoshootdag Stichting Kanjer Wens

Zaterdag 2 juni was de eerste officiële Superhelden Fotoshootdag van Stichting Kanjer Wens in de Van Nellefabriek te Rotterdam. Na in december 2017 al een try-out gedaan te hebben was het nu tijd voor het echte werk.

Ruim 25 kinderen hadden zich opgegeven en samen met hun broertjes, zusjes, pappa’s en mamma’s kwamen ze vanaf 11.00 uur binnengedruppeld. Ze werden ontvangen met een heerlijke broodjeslunch, er stond een echte patatkraam en er was een enorm ruime keuze aan drankjes. Voor de ouders was zelfs een echte barista koffiebar aanwezig.

Nadat iedereen welkom was geheten werden ze uitgenodigd zich te verzamelen bij de ramen want daar kwam iets heel speciaals binnenrijden; een grote colonne van maar liefst 24 !! zeer bijzondere auto’s, waaronder een Mercedes, Porsche, Ferrari, Corvette, BMW, Lotus, Audi, Ford Mustang en nog veel meer ongelofelijke stoere auto’s, welke werden voorgegaan door vier Amerikaanse Politieauto’s met gillende sirenes en zwaailichten. Woww wat was dat indrukwekkend.

Daarna ging de fotoshoot van start en werden de kinderen op de foto gezet in hun favoriete superheldenkleding, kon er gegamed worden met Dante van Clonny Games, werd er geschminkt, kon er geknuffeld worden met twee hele lieve Fursuiters, werd er gelasergamed, geknutseld, waren er springkussens, werden er cup cakes versierd, vers gemaakte suikerspinnen gegeten, was er een popcornmachine, werden er ritjes gemaakt in de aanwezige stoere auto’s, enzovoort enzovoort.

Professionele fotografen en een videograaf hebben alles ook nog eens mooi vast weten te leggen en ook het Algemeen Dagblad kwam langs om een verslag te maken.

Voordat iedereen het door had was het alweer tijd om afscheid te nemen. Na een paar mooie woorden mochten de kinderen nog een cadeau uitzoeken. Met een grote erehaag en onder luid applaus werden de auto’s uitgezwaaid en ging iedereen weer huiswaarts.

Mooie artikelen over deze dag vindt u op:

https://www.youtube.com/watch?v=MCj9QFJVedk&feature=youtu.be (filmpje van onze ambassadeur Clonny Games)

https://www.ad.nl/rotterdam/zieke-kinderen-op-de-foto-als-superheld~a366b6cc/  (filmpje op de site van het Algemeen Dagblad)

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/160857/kanjer-wens-maakt-superhelden-van-zieke-kinderen (artikel Omroep Flevoland)

2018-06-06T05:04:43+00:00