Geweldig mooi Shaynee Beense Sinterklaasfeest

Vrijdag 29 november was de achtste editie van het “Shaynee Beense Sinterklaasfeest”. Wat een geweldig feest is het weer geworden dankzij een ieder die hieraan belangeloos heeft meegewerkt.

De middag begon met het ontvangst op het schitterende Friendship Sports Centre in Amsterdam. De gezinnen werden ontvangen door de vele fursuiters (Cwtch Cwtch, Thabo Meerkat, Melody, Marty, Momo en Daisy) en Sneeuwwitje, Pikachu, Anna, Olaf en Pippi Langkous van Red Kids Entertainment. Eenmaal binnen stond daar Piet Alfonzzio klaar om de gezinnen welkom te heten en nadat het programma bekend was gemaakt, konden de kinderen genieten van de superstoere auto’s waarin meegereden kon worden (Maserati, Mercedes Benz, Lamborghini, Teslas, Corvette, Porsche, Audi en een Bentley). Ook was Stichting Dutch American Police Department met vier stoere Amerikaanse politieauto’s aanwezig. Er was uit Utrecht een brandweerauto en een politieauto van de Politie Amsterdam. Alle kinderen hebben meerdere ritjes kunnen maken.

Ook was het buiten mogelijk mee te rijden op de twee pony’s van DK Horseriding, een pony zag er uit als kleurrijke eenhoorn en de andere was een stoer cowboypaard.
Binnen stond intussen Lovher Zebeda klaar. Bij hem konden de kinderen een suikerspin halen. Stichting E&N Roofvogels was aanwezig met mooie vogels waarmee op de foto gegaan kon worden. Er waren twee springkussens van FUN Springkussens. Nelleke van Verpakte Lucht en Sandra van Bloony’s Balloons maakten de mooiste balloncreaties en Marielle stond namens Schminkkoppies weer iedereen fantastisch te schminken.

Nadat Lisanne Spaander iedereen opgewarmd had met het schitterende nummer ‘Vechtersbaas’ kwam dan eindelijk het moment waarop iedereen zat te wachten, Sinterklaas met zijn pieten. Deze Sinterklaas wist wel heel veel van de kinderen en sprakeloos luisterden de kinderen naar wat er allemaal gezegd werd.

Toen was het tijd voor de cadeaus! Dankzij de ongelooflijk, fantastische sponsors waren er echt zoveel cadeaus voor de kinderen dat we een hele grote kamer vol hadden staan. De kinderen mochten, in kleine groepjes en zonder ouders, naar binnen om zelf minimaal vier !! cadeaus uit te kiezen. Wat was dat voor sommige kinderen moeilijk om te kiezen maar gelukkig waren daar onder andere Hanny en Ton Veerkamp om ze erbij te helpen.

Uiteindelijk was daar dan het moment om weer afscheid te nemen. Wat hebben de kinderen genoten, echt wat een geweldige dag was dit.

Namens de initiatiefnemers Ziona en Ramon Beense die als trotse ouders van Shaynee Beense dit Sinterklaasfeest in ere houden, bedanken wij ook Peter van der Hurk en zijn assistenten, Koen Rovekamp, Maurice Renger, Jan Heijst, Ettienne Spee, Raymond Fontijn, Patricia Rollman, Sabrina Brientje, Sammy Sam, Michel Knaup en de gastvrouwen (Jacqeline, Jessica Sarfaty) en heren van het Friendship Sports Centre, Anne Frijlink, Sterre Buytenhuijs, Elliot Nok en Armanda Hesselberth. De chauffeurs Kelvin Snoeks, Maarten van Dorp, Alessandro Witkamp, Vincent den Hollander, Virginia Dalmulder, Alex Kouwenberg, Roy Overbeek, Ljuba en Melissa.

De mooie foto’s en fantastische film zijn gemaakt door Patricia Petrick Fotografie, Patrick de Kamper van PKphoto.nl en Vanessa Wessels Hovius.

De mooie aftermovie staat op: https://youtu.be/YdYqczIcJp4