Goede Doel Week Mebiose

De studenten van de studie Biomedische Wetenschappen in Utrecht hebben van 15 tot 19 maart 2021 de ‘Goede Doel Week’ georganiseerd. Dit wordt elk jaar georganiseerd door de studievereniging M.B.V. Mebiose om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar was Kanjer Wens Nederland aan de beurt. Er zijn een aantal online activiteiten georganiseerd en een aantal acties die de hele week duurden.

De eerste activiteit was een muziekbingo, die gepresenteerd werd door de befaamde dj’s Lars en Siem. Zij draaiden niet alleen muziek, maar vertelden ook interessante feitjes over de betreffende nummers. Iedereen heeft enorm genoten! Vervolgens gingen de deelnemers door naar de ‘Mario Bross’ Escape Room, waarbij het de bedoeling was om Princess Peach te redden. Voor sommigen was dit klusje in een klein uurtje geklaard, anderen hadden er wat langer voor nodig. Het was wederom een gezellige en een leerzame middag.

Om de week af te sluiten, werd er op vrijdagmiddag een gezellige spelletjesmiddag georganiseerd en werden er bij de leden heerlijke brownies bezorgd. Deze verrassing was een heerlijke manier om de geslaagde week af te sluiten. Ook was het tijdens deze actieweek mogelijk om geld in te zetten op je (minst) favoriete bestuurslid. Nadat een aantal bestuursleden hadden aangegeven om hun haar paars te verven bij een bepaald bedrag, begon het pas echt storm te lopen.

Door deze mooie online actieweek, is er een prachtig bedrag van € 1.676,84 opgehaald voor Kanjer Wens Nederland. Cecile, Merel, Lars, Siem en Pleun, enorm bedankt en natuurlijk ook dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd!