Groots genieten in de Domstad met Kanjer Wens Nederland

Op een Utrechtse zaterdag in mei werden 29 kanjergezinnen getrakteerd op een dag die bol stond van samen avonturen beleven, onvergetelijke ervaringen opdoen, en nieuwe herinneringen maken. Er waren ook vier gezinnen bij die recent afscheid moesten nemen van hun #kanjer. Ook voor hen is én blijft Kanjer Wens Nederland er.

Vervoer per Tesla met privéchauffeur
Bij de meeste kanjers kwam een privéchauffeur van de Tesla Club Nederland thuis voorrijden om
‘zijn’ vip plus familie naar Utrecht te brengen. Deze mooie weekenddag in mei doorkruisten maar liefst 12 Tesla’s het land om alle kanjergezinnen veilig en wel van en naar de twee hoofdbestemmingen te rijden: KidZcity en City Skydive in Utrecht.

Naar het tófste indoor speelparadijs KidZcity
In dit grootste indoor attractiepark van de Randstad draait het allemaal om de kids. Het is gehuisvest in een indrukwekkende oude fabriekshal met maar liefst 5.000 m2 om in te klimmen, klauteren, vliegen, scheuren, schieten, glijden, botsen, (draaimolen)paardrijden en meer.

Nadat bij aankomst eerst iedereen van harte welkom was geheten, kon het speelspektakel beginnen! En dan zou hier straks nog een andere grootse verrassing volgen: idolen ontmoeten. De kids moesten eens weten…

Meet-and-greet met idolen
Achter de schermen waren ondertussen de influencers Dani Hagebeuk (e-sporter van Ajax en huidig Nederlands Kampioen), Dante van Clonny Games en Job alias Dutchtuber ‘ingevlogen’.

Na een broodnodige pauze met dorstlessers en lekkers voor de spelende kanjers en hun familie, staken Dani, Dante en Dutchtuber hun hoofd om de hoek. Ze gingen met de kinderen op de foto, maakten samen filmpjes én speelden daarna vooral veel en lekker vrijuit met hun helden.

Tussendoortje met politieman Bas
Agent Bas was er ook de hele dag om de kinderen die dat leuk en interessant vonden, zijn uitrusting te showen én om ze een stukje mee uit rijden te nemen in zijn politieauto. Dit vonden de kids best een beetje spannend, maar de lol overheerste dat gevoel al snel.

Vrij vallen in de windtunnels van City Skydive
KidZcity diende vandaag als basiskamp van waaruit de Tesla Club Nederland-chauffeurs de kanjers en hun families om de beurt van en naar City Skydive reden. Daar was het een drukte van jewelste. Want jong en oud(er) konden niet wachten om ook te voelen hoe ’t zou zijn om vrij te vallen. In één woord waanzinnig én om daarvan na afloop een vliegcertificaat als bewijs te krijgen! Zelfs de jongste deelnemer durfde het met zijn vier jaar aan om te ‘vliegen’.

Nadat alle individuele vliegrondes voorbij waren, verzorgden de instructeurs als uitsmijter een demonstratie van hun kunsten. Wát een stuntmannen en powervrouwen zijn dat. Ze vlogen en buitelden toch hoog door de lucht in die windtunnel. Echt adembenemend.

Koek en zopie, broodjes en frietjes
Aan de inwendige mens was uiteraard ook gedacht. Naast drankjes, chips, suikerspinnen, koek en snoep voor tussendoor, waren er voor de lunch onder meer luxe broodjes met ontelbaar veel soorten beleg en stond buiten een kraam van FrietFestijn klaar voor een warme snack.

Handenvol afscheidscadeautjes
Aan alle goeds komt ook weer een eind, maar pas nadat alle kinderen na deze grootse dag genieten bij het afscheid zó veel cadeautjes hadden gekregen dat ze handen te kort kwamen. En waar daarna ook nog eens een goodiebag van Tesla bovenop werd gestapeld!

‘Het was zó fijn om weer even zorgeloos te genieten en onze kinderen te zien lachen.’

Wát een geweldige dag
Na afloop van dit unieke evenement ontving Kanjer Wens Nederland de ene na de andere lovende reactie. Zoals deze uitspraak: ‘Het was zó fijn om weer even zorgeloos te genieten en onze kinderen te zien lachen.’ Dikke kans dus dat er een vervolg komt…

Dankjewel!
Wij bedanken al onze Kanjer Wens-vrijwilligers en de medewerkers en directie van KidZcity en City Skydive voor hun enthousiasme en enorme inzet! Mede dankzij hen beleefden ‘onze’ kanjergezinnen een dag om nooit te vergeten.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door: KidZcity, City Skydive, Tesla Club Nederland, Tesla, Frieslandcampina Professional Lattiz, Horecagroothandel Bidfood, Bakker Bart Zeewolde, De Koopman Zeewolde, Slager John en Arthur Boshuizen, De Kaasspecialist Zeewolde, Vishandel Wal-Vis, Rob’s Kaas en Lekkernij en alle mensen die op een andere manier hebben bijgedragen.