Hee psst, jij daar! Kom eens hier! Jij, ja!

Hee psst, jij daar! Kom eens hier! Jij, ja!

Wist je dat jij de kracht hebt om wensen uit te laten komen? En als ik je nog eens vertel dat deze wensen extra bijzonder zijn, omdat je hiermee een lach tovert op het gezicht van kinderen die deze goed kunnen gebruiken. Word je daar nou niet super enthousiast van?!

Kanjer Wens Nederland vervult de wensen van kinderen die ernstig ziek zijn, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Samen kunnen wij de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen en de zorgen plaats laten maken voor iets moois.

Niet moeilijk

Ik hoor je denken “mijn beurs is niet zo groot, wat kan ik nou doen?” Het hoeft eigenlijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Door ons en jouw eigen ideeën te delen met anderen kom je al heel ver. Denk aan jouw schoolgenoten, sportvereniging, familie, vrienden of collega’s.
Organiseer met elkaar bijvoorbeeld een sponsorloop, verkoop zelfgemaakte baksels, verzamel statiegeldflessen of wat jouw creatieve geest maar kan bedenken. Of pak het groots aan en organiseer een benefiet event voor de aankomende feestdagen met vrienden en familie. Veel kleine beetjes maken iets groots en dat maakt dat wij graag meedenken en helpen bij jullie ideeën. Wij delen het bijzondere gevoel van Kanjer Wens Nederland graag met jullie, verspreiden jullie deze dan weer door?

Neem ook een kijkje op onze LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter pagina.