Jesper gaat voor het eerst naar Feyenoord

De 6-jarige Jesper is al heel lang een echte Feyenoord-fan maar van een bezoek aan De Kuip was het nog nooit gekomen. Maar daar gaan wij op zijn wensdag verandering in brengen.

In de middag wordt Jesper opgeschrikt door loeiende sirenes die zijn straat in komen rijden. Toen Jesper naar buiten kwam, zag Jesper twee stoere politiemotoren aankomen met daarachter een heel gave Corvette. Jesper mag instappen in deze sportauto en dan gaat de rit naar Rotterdam.

De eerste stop is bij een tankstation waar wat gedronken wordt en dan komt daar opeens de spelersbus van Feyenoord voorrijden en Jesper wordt door de chauffeur uitgenodigd om met zijn ouders mee te rijden naar het centrum. Jesper kijkt zijn ogen uit in deze mooie bus en mag op de plaats van trainer Giovanni plaatsnemen.

In het centrum wordt Jesper afgezet want de bus moet verder om de spelers op te halen want die spelen deze avond een bekerwedstrijd.

Met Jesper wordt dan de volgende bestemming bezocht en dat is Monkey Town Rotterdam. Jesper is helemaal gek van klimmen en klauteren en vermaakt zich opperbest. Tussendoor even wat drinken en dan snel weer verder klimmen.

Hierna wordt er lekker gegeten bij Eetcafé Zeezicht, Jesper is eigenlijk heel moe van het spelen dus doet een beetje rustig aan, zit even lekker ontspannen op de telefoon een filmpje te kijken en eet een klein beetje.

Maar hierna wordt hij weer erg actief want het blijkt dat de volgende bestemming het Feyenoord Stadion is. Als er ook nog voor de ingang van het stadion geparkeerd mag worden, wordt Jesper alleen maar enthousiaster. Eenmaal binnen blijkt Jesper niet zomaar op een normale plaats te mogen zitten maar is hij eregast in de skybox. Wat geweldig is dat, heerlijk in een verwarmde box en stoelen naar de wedstrijd Feyenoord – Heracles mogen kijken.

De wedstrijd gaat fantastisch want Feyenoord wint met maar liefst 3-1.

Jesper wordt tijdens en na de wedstrijd uitgebreid verwend, zo krijgt hij een poster, bal, een echt voetbalshirt, allemaal voorzien van handtekeningen van de spelers. Verder een hele mooie ouderwetse Feyenoordbal. Tussendoor kwam ook Jan Boskamp even langs want die wilde natuurlijk even op de foto met Jesper. Trots als een pauw nemen wij afscheid van de fantastische gastheer Maurice.

Omdat het al heel laat was geworden, mocht Jesper lekker overnachten in Rotterdam, in het gigantisch mooie Nhow Hotel waar voor Jesper en zijn ouders een speciale suite was klaargemaakt. Bij binnenkomst eerst even een Feyenoord-pyjama aan en toen genieten van alle presentjes die waren klaargelegd. Vooral het Feyenoord-hoofdkussen was natuurlijk lekker om op te slapen na zo’n dag.

De volgende dag eindigde de Kanjer Wens Dag met een heerlijk ontbijt in het hotel en toen ging Jesper weer terug naar huis maar wel met een waanzinnige ervaring rijker.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2018-01-04T12:26:32+00:00