Jeugdambassadeur Milan wordt geëerd met kinderlintje door de gemeente Berg en Dal

Vorige maand, op één van de laatste schooldagen van dit jaar, werd onze 7-jarige jeugdambassadeur Milan enorm verrast. De burgemeester van de gemeente Berg en Dal kwam speciaal voor Milan naar de Carolusschool met een wel heel bijzondere reden. Milan kreeg namelijk, ten overstaan van al zijn klasgenoten, het eerste kinderlintje van de gemeente Berg en Dal uitgereikt. Hij kreeg deze bijzondere onderscheiding vanwege zijn grote inzet voor Kanjer Wens Nederland.

Milan heeft in december 2018 zelf een mooie Kanjer Wens Dag mogen meemaken. Hij was zo onder de indruk hiervan dat hij zich, samen met zijn moeder Marieke, in is gaan zetten voor Kanjer Wens Nederland, om meer kinderen de gelegenheid te geven zo’n wensdag mee te kunnen maken.

Milan zorgt er al een tijd voor dat supermarkten de opbrengst van statiegeldbonnetjes beschikbaar stellen voor Kanjer Wens Nederland en met hetzelfde doel zamelt hij via vrienden en bekenden oude mobieltjes en lege toners in, verkoopt cupcakes en bedenkt nog veel meer om ons te kunnen steunen.

Kanjer Wens Nederland is supertrots op Milan dat hij deze onderscheiding heeft ontvangen.