Jurre ziet droom in vervulling gaan met parachutesprong

Zondag 29 april was de Kanjer Wens Dag van de 9-jarige Dani uit Kapelle. Nietsvermoedend zat Dani te wachten tot hij met zijn gezin naar Oma zou gaan (want dat had mamma gezegd om hem aangekleed te krijgen) toen de deurbel ging en daar opeens vrijwilliger Lijsbert voor de deur stond met een lekkere taart. Niet veel later ging weer de bel en stonden daar vrijwilliger Peter en een fotograaf voor de deur met de vraag of hij even mee wilde lopen naar buiten. Helemaal verbaasd zag Dani een grote witte limousine de straat in komen rijden en stoppen voor zijn deur. Iedereen ging mee naar binnen om nog even te genieten van de taart en intussen werd Dani verteld dat zijn Kanjer Wens Dag vandaag zou zijn maar wat het programma werd, dat werd niet verteld natuurlijk.

Opeens hoorde Dani sirenes in de straat en toen hij naar buiten liep om te kijken wat er was stond daar zijn hele klas opgeteld als erehaag en kwam er een stoere politiemotor aanrijden. Dani wist even niet waar hij kijken moest, zo verlegen werd hij van alle aandacht.

Gelukkig mocht hij snel instappen in de limousine en natuurlijk gingen pappa, mamma en broertje Nick mee. Toen nog even een ererondje maken door de straat met voorop de politiemotor met sirenes en zwaaien naar zijn klasgenoten.

Er volgde een lange autorit waarbij heel veel voetbal DVD’s werden gekeken van zijn favoriete club Ajax en toen de limousine steeds dichterbij Amsterdam kwam begon Dani zich hardop af te vragen of we misschien wel naar zijn club zouden gaan. Toen we dan ook nog eens het parkeerdek (waar ook alle spelers staan) op mochten rijden was het duidelijk, eindelijk zou Dani zijn helden in het echt zien gaan voetballen.

Via de schitterende hoofdingang van de Amsterdam ArenA ging het gezelschap naar de Ziggo Sports Bar waar ze allerhartelijkst werden ontvangen door gastvrouw Sermin van Ziggo. Het was echt een vipruimte wat trainers, spelers en andere bekende mensen kwamen hier allemaal langs. Maar om 14.30 uur was het eindelijk zover, Ajax kijken. En Dani kreeg niet zomaar een plaats, nee hij mocht naast de dug-out van Ajax zelfs zitten. Wat was dat stoer, voor het eerst van zijn leven bij Ajax en dan ook nog eens zo dichtbij zijn grote helden mogen zitten. Hij kon de trainer gewoon horen coachen.

De wedstrijd was ook nog eens fantastisch, Ajax liet zien dat het terecht boven AZ staat door met 3-0 te winnen. Toen de spelers een ereronde gingen maken kreeg Dani ook nog eens een bal van Rasmus Kristensen.

Maar het hoogtepunt moest nog komen, terug in de Ziggobar kwamen namelijk Kristensen, en de grote idool van Dani, Lasse Schöne langs. Uiteraard kon Dani even rustig op de foto met zijn idool en uiteraard werd niet vergeten om de handtekeningen te verzamelen op zijn bal.

De dag kon niet meer stuk en het was tijd om naar huis toe te gaan toen Sermin nog een laatste superverrassing had voor Dani en broertje Nick. Beide kregen namelijk het schitterende nieuwe Ajax uitshirt, woow wat geweldig was dat.

Op de terugreis werd er nog even gestopt bij de grote M voor een heerlijke Milkshake.

De laatste verrassing kreeg Dani toen hij thuis was gekomen want hij kreeg een waardebon om lekkere spareribs te gaan eten in de komende vakantie en natuurlijk de echte Kanjer Wens Dag Kraal die uiteraard meteen aan de KanjerKetting werd gedaan.

Het was weer echt een topdag die Dani niet snel meer zal vergeten.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.