Kanjer Wens Dag in Het Land van Jan Klaassen

Zaterdagochtend moesten we vroeg uit de veren, want om 10.00 uur begon de speciale Kanjer Wens Dag voor alle chronisch zieke kinderen tot 12 jaar bij Het Land van Jan Klaassen in Braamt (achterhoek).

Heel Nederland werd geplaagd door regen waardoor een aantal gezinnen helaas niet durfden te komen. Jammer, want het oosten bleef de hele dag droog!

De kinderen hebben de hele dag in de schitterende speeltuin buiten gespeeld. Fietsen, schommelen, een ritje met een echte trein en de èchte durfals gingen natuurlijk van de enorme glijbaan.

Om 11 uur begon de voorstelling in het poppentheater. Daar werden de kinderen kostelijk vermaakt en tegelijkertijd wist Jan Klaassen ook de ouders te boeien. Heel erg knap, chapeau!! De laatkomers konden de voorstelling van 14 uur bijwonen.

Het Katrijnsmulpakket zorgde voor nieuwe energie om ’s middags de grote binnenspeeltuin te verkennen. Kortom, een hele leuke dag vermaak.

Als verrassing kreeg iedereen nog een goodiebag mee naar huis en speciaal voor de chronisch zieke kinderen was er nog een Kinderfonds Franniez spiraal (zie www.franniez.nl).

Het land van Jan Klaassen en de andere sponsors willen we ontzettend bedanken voor deze leuke dag.

Volgend jaar doen we het over en gaan we een grotere groep kinderen in het “zonnetje” zetten!!

Onze partners en hoofdsponsors

Wij danken onze partners en sponsors hartelijk voor het vertrouwen in onze stichting,
zonder deze hulp kunnen wij niet.