Kanjer Wens Nederland heeft hulp nodig!

Honderden kinderen en gezinnen weten inmiddels wat voor impact een Kanjer Wens Dag heeft op de wenskinderen maar ook op het hele gezin. Als stichting zijn wij er trots op dat wij vele gezinnen dit KanjerEffect hebben mogen bezorgen.

Echter, onze stichting verkeert in zwaar weer. Ons 5-jarig jubileum hopen wij op 14 februari 2022 te vieren maar de vooruitzichten zijn somber. De uitvoering van de wensdagen is precies zoals ik dit voor ogen had bij de oprichting. Een dag waarbij ontzorgen en genieten centraal staat, maar dit gaat wel met veel kosten gepaard.

Het afgelopen jaar hebben wij helaas te maken gehad met vele beloften die niet waargemaakt werden en als klap op de vuurpijl is onlangs onze hoofdsponsor failliet gegaan. Dit bedrijf doneerde elke maand een groot bedrag en was daarmee de enige, echt vaste financiële sponsor.

Wel hebben wij het afgelopen jaar een donateurswerving in gang gezet maar dit moet groeien en wij verwachten hier pas in 2024 echt de vruchten van te kunnen plukken.

Onze vraag is dan ook simpel: wilt u in uw netwerk, vriendenkring, werkomgeving, etc. rondvragen of er mogelijkheden zijn om onze stichting financieel te steunen. Dit kan op heel veel manieren, een opsomming met een aantal voorbeelden staan in onze nieuwsbrief die verstuurd is en via onze website terug te lezen is.

Er moeten toch bedrijven of personen zijn die onze stichting overeind willen houden?

Kijk eens op www.kanjerwens.nl/help naar de vele manieren waarop geholpen kan worden!

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels onderstaande gegevens.

Kanjer Wens Nederland
Telefoon 036-7470008
informatie@kanjerwens.nl