Kanjer Wens Online Bingo

Kanjer Wens Nederland geeft ernstig zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke, zorgeloze Kanjer Wens Dag. Ook wij worden door corona hard geraakt. Maar, stilzitten is voor ons geen optie en nu zéker niet. Een tijdlang was het – met inachtneming van de 1,5-meter-maatregelen – nog mogelijk om wenskinderen te verrassen met een Kanjer Wens Dag. Totdat het onvermijdelijke moment aanbrak dat Nederland volledig op slot ging.

Kansen zien en krachten bundelen
Wat nu? “Het bestaat niet dat Nederland nu op slot zit en wij opeens niets meer doen voor alle wenskinderen, die nog wachten op hun Kanjer Wens Dag.” In problemen of beperkingen denken, zit niet in het DNA van Kanjer Wens Nederland. Oplossingen vinden en kansen zien, daarentegen is ons op ’t lijf geschreven. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de samenwerkingspartners hier exact zo over denken. Zoals Almere Jungle, Dutchtuber en Schoolgoochelaar John. Samen bundelden wij onze krachten en creativiteit en organiseerden wij in coronatijd interactieve, uitdagende, vrolijke online evenementen voor wenskinderen.

Kanjer Wens Online Bingo
Afgelopen week hebben wij weer zo’n ontzettend mooi evenement aan het lijstje van online activiteiten kunnen toevoegen, namelijk een echte Kanjer Wens Online Bingo. Maar liefst 62 wenskinderen en hun brussen, in totaal 116 kinderen, waren in twee groepen aanwezig bij deze spannende bingo. Het geheel werd gehost onder bezielende leiding van Bart en John van Traveldudes uit Harderwijk. Het was een enorm succes en niet alleen de kinderen hebben enorm genoten, maar ook wij hebben enorm genoten. Alle gewonnen prijzen zijn inmiddels per post verzonden en wij maken ons klaar voor het volgende online evenement.