Kart Evenement Stichting Kanjer Wens

In de herfstvakantie werd er door Stichting Kanjer Wens een schitterend evenement georganiseerd bij Coronel Kartcentrum in Huizen. Ruim 20 gezinnen waren uitgenodigd om verrast te worden met een heleboel mooie activiteiten.
De dag begon met de aankomst van een geweldige stoet auto’s onder leiding van politieauto’s van Politie Gooise Meren. In deze auto’s zaten ook nog eens de bekende YouTubers MilanKnol en Dante van Clonny Games. Deze stoet werd binnengehaald door alle kinderen en ouders die buiten klaar stonden.

Na de opening konden de kinderen meerijden met deze auto’s, voor sommige kinderen was het lastig kiezen tussen de Tesla’s, Lamborghini, Porsche, Maserati en een Corvette.
Binnen was het mogelijk om te karten, te klimmen in de klimhal, te schminken bij Schminkkoppies, op de foto met de roofvogels van Stichting E&N Roofvogels, een spelletje Glowgolf te spelen of op de foto met de drie verschillende Fursuiters.

Uiteraard werd iedereen voorzien van een lekkere lunch en was er tijdens het gehele programma overal drinken te verkrijgen.
Toen de dag ten einde was, ging niemand met lege handen naar huis, want zowel van Stichting Kanjer Wens en van de Politie Gooise Meren kregen alle kinderen een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Na afloop kon iedereen dan ook heel tevreden terugkijken op deze geweldige dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

De prachtige foto’s zijn gemaakt door onze fotografen Ton Dontje van fotomemories.nl en Peter van Amersfoort van PvA Fotografie.

Kijk ook deze film even voor een mooie samenvatting van deze geweldige dag:
https://youtu.be/DIXMJQ2r7g8