Kevin Visser2018-03-06T12:15:08+00:00

Social media beheerder & onze ontwerper: Kevin Visser

Social media beheerder sinds 14 februari 2017

En dan is het alweer de derde vrijwilliger die we vandaag gaan voorstellen, ditmaal is het Kevin Visser welke we nader gaan voorstellen.
Op de eerste plaats is Kevin natuurlijk de zoon van de oprichter van deze mooie stichting maar hij is veel meer dan dat. Kevin is vanaf de eerste dag betrokken bij heel veel zaken “achter de schermen”. Zo is hij de maker van deze mooie nieuwsbrieven, onderhoudt hij alle Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube). Ook maakt hij alle mooie grafische ontwerpen welke iedereen langs ziet komen op de website en Social Media, is hij de ontwerper van de beachvlaggen, de rollup banners, etc. etc. Hieronder stelt hij zichzelf even voor:

Mijn naam is Kevin Visser en ik ben 16 jaar oud, ik ben student van het MBO College in Almere waar ik de opleiding mediavormgeving volg. Ik ga al sinds hele jonge leeftijd altijd met mijn vader mee als hij langs ziekenhuizen gaat om een lach op het gezicht te brengen van ernstig zieke kinderen, dit vond ik altijd zulk mooi werk om te doen en naarmate ik ouder werd begon ik het mij steeds meer te realiseren hoe hard deze kinderen een stichting zoals deze nodig hebben, dit heeft er uiteraard ook voor gezorgd dat ik vanaf het begin nauw betrokken ben bij Stichting Kanjer Wens. Ik ben erg trots en dankbaar dat ik vrijwilliger ben bij Stichting Kanjer Wens, het werk wat je meemaakt is onvergetelijk en dat maakt het zo enorm mooi om te doen.