Lijsbert de Koeijer2018-06-14T15:20:31+00:00

Lijsbert de Koeijer

Vrijwilligster en Kanjer Wens dagplanner sinds 11 augustus 2017

Hey hallo ik ben Lijsbert de Koeijer, 54 jaar. Samen met mijn man en onze kinderen hebben wij ons eigen bedrijf Crea-Trends Vacations. Dit bedrijf bestaat uit 4 vakantie appartementen, een mini camping en een creatieve winkel op onze boerderij.

Al 32 jaar heb ik de winkel op ons bedrijf, maar na een brand 9 jaar geleden zijn er vakantie appartementen bij gekomen en 3 jaar geleden ook de camping. Nu dat allemaal weer lekker op de rit zit, wil ik zo nu en dan ook wat anders doen.

Uit eigen ervaring weet ik wat een warm gevoel het geeft dat er in bange en onzekere tijden mensen zijn die jou energie willen geven door jou te verrassen met iets leuks of iets gezelligs te doen om je weer kracht te geven om door te vechten.

Ieder jaar hebben wij een heus Halloween museum op ons bedrijf en het thema van 2016 was “we hebben de poppen aan het dansen in ons Halloween museum..” De poppen die wij in het museum hebben laten dansen waren er zo goed als nieuw uit het museum gekomen en wij zochten een goed doel om ze de doneren.

Vorig jaar las ik in de krant het bericht over Justin en zijn inzamelingsactie van mobieltjes voor Stichting Kanjer Wens.. Dat raakte me .. Na wat gegoogeld te hebben vond ik Stichting Kanjer Wens en stuurde ik een bericht naar de Stichting.. nu kun je een heleboel poppen zo geven en dan heb je iets leuks gedaan… maar ik dacht: als ik ze hier verkoop, maak ik er een creatief gezellige hoek van met reclame voor Stichting Kanjer Wens zodat ieder die het interesseert ook meekrijgt dat dit voor deze stichting is. Dat lukt aardig er wordt bij iedere pop gepraat over de stichting. Wij hebben Duitse gasten met een grote familie en alle meiden hebben al een pop gekregen.. Al vele malen zijn de opa en oma terug geweest om alleen een pop te kopen.

Ik ben 7 dagen per week bezig op ons bedrijf en had niets voor mezelf. Ik vind het moeilijk om een vrije dag voor mezelf in te plannen. Ik dacht, als ik een wenshaal gesprek heb of een Wensdag, dan moet ik vrij nemen en gaan. Het duurde even en toen kreeg ik de opdracht voor een wenshaal gesprek. Ha.. hup bellen afspreken en erop af.. en mee helpen bedenken, wat kan ik er nog aan toevoegen om die dag compleet te maken.

27 mei heb ik de Wensdag van Janna in elkaar mogen zetten en beleven en wat geeft dat een goed gevoel als je haar zo ziet genieten … daar doe ik het voor.