Lucas mag gamen met Royalistiq

Op vrijdag 27 oktober was de Kanjer Wens Dag van de 12-jarige Lucas. Samen met zijn tweelingbroer Michael, grote broers Daniel en Robert en papa en mama begon de dag bij “De Holle Bolle Boom” , een openlucht speelpark in Tuitjenhorn. Daar was het gezin naartoe begeleid door vrijwilliger Sabrina. Daar aangekomen werd iedereen verwelkomd met een heerlijke lunch.

Na de lunch was het tijd om te gaan spelen. In “De Holle Bolle Boom” werd er vrijuit gespeeld en vooral gezwommen want dat is een van de liefste bezigheden van Lucas. En als het leuk is, vliegt de tijd en dat was nu ook weer het geval maar de volgende verrassingen stonden alweer te wachten.

Als eerste kreeg Lucas en zijn broer een leuk verrassingspakketje van “De Holle Bolle Boom”.

En buitengekomen stonden daar ….. twee politiemotoren en een roze limousine!

Met sirenes en zwaailichten werd vervolgens koers gezet naar de volgende bestemming. Lucas had nog geen idee waar de rit heen ging. Ondertussen werd er genoten van heerlijke (kinder)champagne, de aanwezige snoep en overige drankjes. Op die manier ging de autorit heel snel.

Uiteindelijke werd het bedrijventerrein van MAC3PARK in Almere opgereden en kwam Martine van Endorfine ons welkom heten. Lucas had nog geen idee wat hiervan de bedoeling was. Ongelooflijk leuk was de verrassing toen Lucas op de weg klaar stond en achter z’n rug zijn grote idool kwam aanlopen, Royalistiq. De bekende YouTube Gamer waar Lucas helemaal fan van is.

Lucas z’n droom ging in vervulling, namelijk gamen met Royalistiq. Met behulp van gamer Michael van Dongen was er een hele mooie gamerset klaargezet en het bedrijf Viper Handelsmaatschappij had gezorgd dat er een supermooie gamerstoel geplaatst was en dat allemaal in de supermooie “greenroom” van Endorfine.

Lucas heeft zich maar liefst anderhalf uur mogen uitleven tegen en met zijn favoriete gamer en wat zat hij te genieten. En daar bleef het niet bij want Lucas kreeg ook nog een unieke sweater van Royalistiq en natuurlijk werd overal een handtekening op gezet. Tot slot nog wat selfies en filmpjes met Royalistiq maken en toen was het hoofdonderdeel toch echt afgelopen.

De dag was echter nog niet voorbij. Na zo’n lange dag is iedereen natuurlijk hongerig en omdat Lucas helemaal gek is van pizza’s was de volgende stop Portofino Pizza. Daar mocht Lucas zijn eigen pizza maken en natuurlijk daarna opeten. Ook de rest van het gezelschap heeft heerlijk kunnen genieten van de Italiaanse specialiteiten.

Na deze heerlijke maaltijd mocht het gezelschap weer plaats nemen in de mooie roze limousine om naar huis gebracht te worden. Onderweg werd natuurlijk nog even genoten van de heerlijke versnaperingen welke aanwezig waren maar toen zat de Kanjer Wens Dag van Lucas er toch echt op.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2017-11-21T10:39:15+00:00