Mariecken wilde graag haarextensies en bezoekt Gothic Beurs

De kanjerwensdag van Mariecken….

Om 10 uur deed Mariecken nietsvermoedend de deur open en zag tot haar grote verrassing dat er wel 3 motoren voor de deur stonden. Harley Davidsons, wat gaaf!

Mariecken kreeg een helm, sprong bij een van de motorrijders achterop en reed haar Kanjer Wens Dag vol verrassingen tegemoet.

De eerste stop was bij Haarservice Hoekschewaard. Eigenaresse Samantha ontving Mariecken om een grote wens in vervulling te laten gaan. Mariecken wilde namelijk dat ze weer net zulk lang haar had als vroeger. Samantha bracht een haarwerk aan, precies in de kleur van Mariecken haar eigen haar en werd prachtig gestyled. Met leuke kleding van Attitude Holland werd het een complete metamorfose! Mariecken straalde! Ze was al een knappe meid, maar nu straalde ze extra!!

Na deze geweldige ochtend was het tijd voor een tapas lunch. In een prachtige luxe auto werden ze daarvoor naar Paviljoen De Oude Tol gereden. Het was heerlijk en goed verzorgd.

Het vervolg van de Kanjer Wens Dag was in Rijswijk. In de Broodfabriek werd een Gothic & Fantasy beurs georganiseerd. Sabrina wachtte Mariecken daar op. De verrassing die zij voor Mariecken in petto had, had alles te maken met haar favoriete band; Rapalje uit Groningen.

Rapalje was ook op de beurs aanwezig en maakte tijd voor een Meet & Greet! Mariecken mocht vragen stellen, foto’s maken en kreeg tot slot een gesigneerde CD van de band. Te gek zeg!

Na de Meet & Greet werd de beurs afgestruind. Prachtige dingen om te zien. Een aantal standhouders hadden hun eigen bijdrage aan deze middag en gaven Mariecken nog iets extra’s. Wat lief, wat bijzonder!

Aan het eind van de middag trad Rapalje op. Uiteraard was Mariecken van de partij!

Als afsluiter van de dag ging het gezelschap naar Italiaans restaurant MAXIMO-Trattoria Italiana in Rijswijk. Mariecken heeft daar gesmuld van haar favoriete gerecht; spaghetti.

Vol en voldaan was het daarna weer tijd om naar huis te gaan.

Het was een super Kanjer Wens Dag, waardoor Mariecken even het ziek zijn kon vergeten.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.