Minecraft Hospital Heroes

Scholieren en studenten bouwen online Nederlandse ziekenhuizen na in ’s werelds grootste Minecraft Challenge

Europa’s grootste esports campus H20 uit Purmerend daagt tijdens de lockdown scholieren en studenten uit om mee te doen aan een online challenge om in Minecraft de gevels van de Nederlandse ziekenhuizen na te bouwen. Omdat wij ernstige zieke kinderen helpen met het vervullen van wensen, is Kanjer Wens Nederland een van de uitgekozen doelen waar een deel van de opbrengst naar toe gaat.

U kunt als organisatie een online ziekenhuis adopteren, de ziekenhuizen met genoeg sponsoring worden tijdens de challenge nagebouwd. Hiervoor kunt u naar de volgende website: www.minecrafthospitalheroes.com.

De gevels van de ziekenhuizen moeten voor donderdag 31 december 2020 op werkelijke schaal in Minecraft nagebouwd zijn. Deze challenge zal plaatsvinden tussen woensdag 23 december en donderdag 31 december.

Ook onze #kanjers kunnen meehelpen met het bouwen van het ziekenhuis uit hun regio. Meld je aan via https://www.minecrafthospitalheroes.com/helpen-bouwen. Er kan via deze link ook live meegekeken worden met de bouw.