Jordan ziet droom in vervulling gaan met bezoek mini legoland en Stars Wars Identities

Rond 10 uur kwam er een grote vrachtwagen van de firma Meijndert de straat in gereden, Jordan stond voor het raam al te wachten. Voor de rest van de familie door had wat er gebeurde rende Jordan al naar buiten met zijn jas aan. Hij riep ‘Goh dat is een grote vrachtwagen’ en was dolenthousiast. Eenmaal bekomen van alle indrukken stapte Jordan heel stoer alleen in bij de vrachtwagenchauffeur en gingen ze onderweg naar Wagenberg.

De tweede verrassing was een rondleiding bij Minibillund, georganiseerd door Happy2Create. Jordan en zijn broertje Arjuna keken hun ogen uit. Jordan leeft voor lego volgens zijn moeder en was dan ook helemaal in zijn nopjes toen ze na de rondleiding lekker zelf mochten gaan bouwen. Daarna hebben ze een echt bouwdiploma gekregen als beloning en een tas vol cadeaus.

Van al dat bouwen hadden ze honger gekregen en dat kwam goed uit want Bakkerij Leon van Dongen verzorgde de lunch en had overheerlijke broodjes bezorgd.

Met hun buikjes gevuld en gezichtjes vol trots en plezier, vervolgden ze hun weg naar een verrassing met een wat duistere kant.. Het was tijd om naar een andere dimensie te gaan en hun superhelden van dichtbij te gaan zien! Ze werden rondgeleid door Karlijn in de starwarsidentities.nl tentoonstelling. Jordan wist niet wat hij meemaakte. Hij stond zomaar ineens oog in oog met zijn superhelden BB8 en Qui-Gon Jinn. Na de adembenemende rondleiding, mochten ze als klap op de vuurpijl ook een eigen Star Wars held creëren, op basis van hun eigen karakter eigenschappen. Jordan zou in het Star Wars universum een mannelijke TWI’LEK geweest zijn; een super stoere en heldhaftige strijder waarin ‘the force’ erg sterk aanwezig is. Nadat ze afscheid genomen hadden van alle helden keerden ze terug naar aarde en gingen ze lekker eten. Van al die indrukken hadden Jordan en Arjuna honger gekregen!

Ze hebben de dag afgesloten in Dordrecht met een heerlijke hamburger in een echt berenrestaurant. Jordan houdt enorm veel van eten en mocht deze dag zelf kiezen wat hij wilde eten. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen dus hij koos meteen voor zijn favoriet; een hamburger met alles er op en er aan en hij heeft zitten smullen!

Nadat ze hun buikjes vol hadden gegeten, zijn ze lekker naar huis gegaan. Jordan en zijn broertje hebben nog een T-shirt en een schetsboek gekregen van de vrachtwagenchauffeur en toen was het echt tijd om afscheid te nemen en lekker te gaan slapen. Jordan, zijn broertje en moeder hebben enorm genoten van deze fantastische dag vol verrassingen, lekker eten en cadeaus. Hij is moe maar voldaan gaan slapen en denkt nog vaak met heel veel plezier terug aan deze fantastische dag.

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.