Miranda van Heumen2018-04-19T11:21:58+00:00

Verrast door Stichting Kanjer Wens: Miranda van Heumen

Kanjer Wens Vrijwilliger sinds 11 juli 2017

Op 11 juli afgelopen jaar heeft Miranda van Heumen zich aangemeld als Kanjer Wens Vrijwilliger. Als moeder van #kanjer Evert werd zij ooit verrast door Stichting Kanjer Wens in het ziekenhuis, zij kwamen langs bij een andere #kanjer maar omdat Evert daar de kamer mee deelde werd ook hij verwend met wat meegebrachte presentjes. Hieronder stelt Miranda zich voor:

Ik ben Miranda, 46 jaar, getrouwd met Dennis en moeder van Niek (19) Emmeke (17) en Evert (7) jaar en woonachtig in het prachtige Wijchen. Een dorpje onder Nijmegen. Sinds vorig jaar dus vrijwilliger bij Stichting Kanjer Wens. Ik kwam met Peter en Kevin in contact omdat Evert in het Prinses Maxima Centrum lag voor de behandeling van Lymfeklierkanker. Gelukkig is Evert klaar met zijn behandelingen en nog steeds schoon. Peter en Kevin kwamen zomaar ineens kadootjes brengen in het PMC. Wij waren hier zo verbaasd, verrast en blij mee… het gaf ons zo’n warm gevoel dat mensen de moeite namen om ons kind te verblijden met een bezoekje en een kadootje. Het enige wat wij konden zeggen was:

“Waar hebben we dit aan verdiend?”. Peter gaf als antwoord: “Waar hebben jullie het aan verdiend om hier te zijn?”. Daar stond ik met mijn mond vol tanden!

Sinds die tijd heb ik contact gehouden met Peter. Gelukkig konden wij een roerige tijd met goed resultaat afsluiten. Ons ‘normale’ leven ging weer verder.

Toen de oproep kwam van Peter dat hij op zoek was naar vrijwilligers, wist ik het meteen: Dit ga ik doen. Ik wil ook mijn bijdrage leveren aan deze geweldige Stichting. Ondanks gezin, werk, familie en vrienden moest ik toch wel ergens tijd hebben en maken hiervoor.

Mijn taak is voornamelijk teksten controleren voor ze op social media terechtkomen. Maar ik ga ook op bezoek bij gezinnen om wensgesprekken te voeren. En als het mogelijk is om verder te helpen doe ik dat ! Ik heb aanstaande donderdag mijn eerste wensdag en ik heb er heel veel zin in.

Ik vind het heel erg leuk om vrijwilliger te zijn, het geeft mij veel voldoening en ik ben blij dat ik iets terug kan doen voor gezinnen die in dezelfde situatie zitten waar wij in gezeten hebben.