Stichting Kanjer Wens officieel erkend

Wij zijn ongelooflijk verheugd te kunnen mededelen dat het Centraal Bureau Fondsenwerving (www.cbf.nl) ons het “CBF Erkenning” heeft verleend.

Het CBF zegt hierover op haar website het volgende: “Het CBF is de toezichthouder voor goede doelen in Nederland. Ruim 500 goede doelen laten zich door ons toetsen op strenge kwaliteitseisen. Aan deze Erkende Goede Doelen kunnen donateurs gerust geven.”

Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat Stichting Kanjer Wens bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met iedere euro en verantwoording aflegt.

De kwaliteitseisen worden opgesteld door een onafhankelijke commissie. Toezichthouder CBF controleert of Stichting Kanjer Wens aan de eisen voldoet. Ieder jaar is er een controle en eens in de drie jaar worden we uitgebreid getoetst. Zo bouwen we samen aan een professionele en transparante sector waar u als donateur gerust aan kunt geven.

We zijn inmiddels met bijna 500 Erkende Goede Doelen. Samen vertegenwoordigen we ruim 80% van het geld dat de samenleving doneert aan maatschappelijke doelen. U herkent ons aan het ‘Erkend Goed Doel’-logo. Meer weten over Erkende Goede Doelen en gerust geven? Kijk op geefgerust.nl

Voor vragen, klachten en een actuele lijst van erkende goede doelen:

Centraal Bureau Fondsenwerving, telefoon 020 – 417 00 03 of www.cbf.nl.

Wij zijn dan ook heel erg trots dat wij deze erkenning hebben gekregen.