Pallas Athene stelt ter waarde van € 10.000,- aan maaltijden beschikbaar voor wensdagen van Kanjer Wens Nederland

Pallas Athene heeft ondanks de corona-problemen besloten sponsor te worden van Kanjer Wens Nederland. Eigenaar Wally Paraschou is erg begaan met het doel dat unieke wensdagen voor ernstig (chronisch) zieke kinderen organiseert. Ondanks dat het nu een moeilijke tijd is voor hem zelf door de corona-crisis heeft hij toch besloten om Kanjer Wens Nederland nu te steunen. Dit allemaal onder het mom: we moeten er juist nu voor elkaar zijn.

Daarom heeft Pallas Athene maar liefst € 10.000,- beschikbaar gesteld aan maaltijden in zijn mooie restaurant te Almere. Voor Kanjer Wens Nederlad is dit een waanzinnig cadeau, om dat tijdens Kanjer Wens Dagen juist ook lekker eten een belangrijk onderdeel is.

In het restaurant Pallas Athene zijn dus wensgezinnen welkom om na een Kanjer Wens Dag te komen eten. Recent was de Kanjer Wens Dag van de 12-jarige Ömer en tijdens zijn wensdag hebben wij voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze gulle donatie.

Kanjer Wens Nederland is uiteraard erg dankbaar voor deze fantastische sponsoring. Juist in deze moeilijke tijden is het heel bijzonder om zo’n grote sponsoring vanuit de horeca te mogen ontvangen.