Rianne Bonhof-Stoel2018-05-03T12:37:41+00:00

“Het liefste zou ik dit werk hele dagen doen”: Rianne Bonhof-Stoel

Kanjer Wens Dag Planner sinds 3 augustus 2017

Mijn naam is Rianne Bonhof-Stoel en woonachtig in Apeldoorn. Ik ben getrouwd met Roy en samen hebben we een prachtige dochter Zoë (6 jaar).

Een vriendin van mij heeft mij eigenlijk enthousiast gemaakt om vrijwilligerswerk te gaan doen voor een wensstichting. Ik werd enthousiast omdat het plannen en organiseren van leuke dagen mij op het lijf geschreven is en ik het een uitdaging vind om dit zo veel mogelijk kosteloos te realiseren. Dat je hier dan ook nog eens gezinnen heel blij mee maakt, maakt mij alleen maar enthousiaster.

Na een dag mee te hebben gelopen bij deze wensstichting, gingen zij de wensdagen anders inplannen. Wij konden geen individuele dagen meer organiseren. Net DATgene wat ik zo leuk vind.

Op zoek naar een andere stichting, vond ik vorig jaar zomer Stichting Kanjer Wens op Facebook. Ik heb gelijk een mail gestuurd naar Peter Visser en binnen 5 minuten had ik een mail terug. Na elkaar telefonisch te hebben gesproken, kon ik eigenlijk vrijwel direct aan de slag en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Het liefste zou ik dit werk hele dagen doen, maar dat is voor mij niet haalbaar, aangezien ik naast Kanjer Wens Dag Planner zijn voor Stichting Kanjer Wens, ook nog 32 uur als Sales Support Officer werk bij IHC Vremac Cylinders B.V. te Apeldoorn.

Op naar nog heel veel meer mooie dagen!