Sabrina Derks2018-04-19T11:15:48+00:00

Gezamenlijke vrienden op Facebook: Sabrina Derks

Kanjer Wens Vrijwilliger sinds 21 juni 2017

Op 21 juni 2017 heeft Sabriana Derks zich aangemeld als Kanjer Wens Vrijwilliger. Als moeder van #kanjer Tom weet zij als geen ander hoe belangrijk Kanjer Wens Dagen zijn. Hieronder stelt Sabrina zich voor:

Ik ben Sabrina, 34 jaar, moeder van een prachtig zoon Tom (6). Sinds vorig jaar ben ik vrijwilligster bij Stichting Kanjer Wens. Ik ben met Peter en Samantha in contact gekomen via gezamenlijke vrienden op facebook. Ik volgde de stichting vanaf het begin en zag wat ze allemaal deden voor deze stoere Kanjers. Door de intense glimlach bij de kinderen die ik voorbij zag komen op foto’s en filmpjes, en door de reacties van de ouders, besefte ik hoe waardevol deze momenten voor de gezinnen waren. Hierdoor wilde ik graag meer beteken

voor de stichting. Na contact met Peter heb ik mij aangemeld als vrijwilligster. Vorig jaar heb ik mogen helpen bij een prachtig wensdag. Wat was dit een bijzondere dag, ook voor mij als vrijwilligster.

Mijn eigen kanjer heeft in december een prachtige dag mogen beleven in teken van Freek Vonk. Mijn zoontje en ook ik als moeder, hebben intens genoten van deze dag. Zijn grote glimlacht, zal ik nooit meer vergeten.

Ik heb nu van beide kanten mogen ervaren wat de stichting doet voor onze kanjers. Ik ben dan ook super dankbaar dat ik vrijwilligster mag zijn van stichting Kanjer Wens en ik hoop dat ik mij nog heel lang kan en mag inzetten voor de stichting.

Liefs Sabrina.