Samantha Hommel2018-05-04T10:48:55+00:00

Vrijwilligster van het eerste uur: Samantha Hommel

Kanjer Wens Vrijwilliger sinds 14 februari 2017

Samantha is een vrijwilligster van het eerste uur en een van de drijvende krachten van Stichting Kanjer Wens. Officieel is haar functie “Kanjer Wens Dag Planner” maar ze doet veel meer dan dat. Bijna elke Kanjer Wens Dag welke Stichting Kanjer Wens heeft georganiseerd is zij bij betrokken geweest.

Samantha haar grootste kracht ligt echt in het creatief meedenken aan Kanjer Wens Dagen en vervolgens de dagen zelf voorbereiden.

Hieronder stelt Samantha zichzelf even voor:

Mijn naam is Samantha Hommel, ik ben 29 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongetjes van 3 jaar.

Een aantal jaren hielp ik Shaynee Beense met haar sinterklaasfeest, helaas heeft Shaynee de strijd tegen leukemie moeten opgeven en moeten we het doen met alle mooie herinneringen die we van haar hebben. Vorig jaar was het eerste jaar zonder Shaynee maar ik heb haar beloofd wat er ook gebeurd haar sinterklaasfeest zal altijd blijven bestaan.

Toen Peter vorig jaar vroeg of ik vrijwilligster wou worden bij Stichting Kanjer Wens hoefde ik dan ook niet lang na te denken. De glimlach van een kind wat zo aan het vechten is, die is onbetaalbaar. Daar kan niets tegen op. Met heel veel liefde plan ik een wensdag en met heel mijn hart hoop ik dat we heel veel kindjes met diepgewortelde wensen de mooiste dag van hun leven kunnen geven.

update april 2018; omdat Samantha verhuisd is naar Duitsland en zij daar haar eigen hotel runt heeft ze helaas een stapje terug moeten doen als Kanjer Wens Dag Planner maar gelukkig blijft ze wel betrokken als vrijwilligster en hebben haar mooie hotel mogen toevoegen als partner van onze stichting.