Shane mag naar de Efteling

GESCHREVEN DOOR DE OUDERS ZELF:

Op 11 Oktober 2017 zijn wij dankzij “Stichting Kanjer Wens”, met een vrolijk gevoel richting het Efteling hotel vertrokken. Na aankomst en een geweldig ontvangst bij het hotel (waarin je gelijk de wondere wereld van Efteling magie instapt), de kaartjes opgehaald. Er werd ons vriendelijk verteld dat wij om 15:00 uur terug konden komen omdat de kamer dan gereed zou zijn.

Uiteraard wilde Shane gelijk naar de Efteling om te genieten van de vele attracties, en aangezien dat het een heerlijke rustige en mooie dag was, hebben wij dan ook behoorlijk de mogelijkheid gekregen om heel veel attracties te kunnen doen. Sommige wel een paar keer achter elkaar, omdat wij gewoon konden blijven zitten, en dat vond Shane heel bijzonder.

Dus na een intensieve dag in de Efteling, lonkte onze hotelkamer steeds meer en meer. De nieuwsgierigheid en vermoeidheid waren beide toegeslagen, dus pap en mam waren dolblij toen we lekker naar de hotelkamer konden gaan, en even een momentje te relaxen, en ons op te frissen. Toen wij binnenkwamen in een geweldige leuk ingerichte Coca-Cola suite, vielen wij gelijk weer in de volgende verassing. De kamer heeft dan ook werkelijk een heel coca cola thema. En bij de vraag: Waar houdt Shane van?, hadden wij verteld dat hij gek is Cola en patat met een frikandel dus zo leuk dat de kamer ook hetzelfde thema had.

Dit duurde echter niet al te lang, omdat wij verwacht werden in het restaurant voor een heerlijk diner. Na het diner zijn de kinderen voorgelezen door Klaas vaak, en zijn wij daarna naar onze Coca Cola kamer gegaan. Het was inmiddels alweer bedtijd, want morgen beloofde weer een druk dagje in de Efteling te worden.

Het waren een geweldige twee dagen waarin wij als gezin even alles van ons af konden zetten en genieten van alle verwennerijen.

Bedankt Stichting Kanjer Wens

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2017-11-08T10:18:05+00:00