Shaynee Beense Sinterklaasfeest weer een groot succes!

Vrijdag was het jaarlijkse Shaynee Beense Sinterklaasfeest bij voetbalclub DVVA te Amsterdam. Dit sinterklaasfeest is 7 jaar geleden gestart door Shaynee Beense die toen als 14-jarige iets extra’s wilde doen voor de kindjes die met haar streden tegen kanker. Zo werd in 2011 in Almere voor het eerst het Shaynee Beense Sinterklaasfeest georganiseerd.

Shaynee is op 19-jarige leeftijd overleden maar haar Sinterklaasfeest blijven wij in ere houden en zo was het vrijdag alweer voor de zevende maal dat veel ernstig zieke kindjes met broertjes, zusjes en pappa’s en mamma’s konden genieten van een heerlijke middag vol verrassingen. Donald Duck, Mickey Mouse en Goofy liepen rond, er was een gigantisch mooi springkussen, er kon worden meegereden met echte Amerikaanse politieauto’s en een Nederlandse politieauto. Alles was heel mooi versierd en natuurlijk kwamen Sinterklaas en pieten langs. Er was voor iedereen lekker eten en drinken en genoeg snoepgoed.

Alle kinderen kregen meerdere cadeautjes mee naar huis en bij het verlaten van het feest ook nog een volle goodiebag.

Het was weer een fantastische middag en wij zijn ongelooflijk dankbaar voor een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit geweldige feest.

Hanny Veerkamp
Ramon Beense
Ziona Beense
Patricia Akkerman Rollman
Sabrina Brientje
Sammy Sam
Emiel van Gemert
Kevin Visser
Anja Huizinga
#Daan Stam
#Reinier
Sterre Hermens
Politie Amsterdam
Bert De Jong (B en D Geluid)
Bianca Verstedenen Danny Plezier
Dutch American Police Department
DVVA
De mooie foto’s zijn van PKphoto.nl

En UITERAARD alle sponsors die deze dag mogelijk hebben gemaakt met al de mooie cadeaus.

2018-12-19T19:32:08+00:00