Shirley beleeft supermooie Kanjer Wens Dag vol hoogtepunten

Na een leuk wenshaal gesprek was het eindelijk zover, we gaan de wensdag van Shirley Vermeeren vervullen.

Vervoerd worden in een witte Mini Cooper met een zwart dak, dat is wat ze wenste. De eerste wens is vervult, dankzij Mini Dubbelsteyn uit Dordrecht.

Best wel spannend als je niets weet, dus instappen en naar Hilversum………’Hilversum? Wat moet ik daar?’

Daar kwam ze al snel achter………Bij Danswinkel Hilversum mocht ze een nieuw setje HipHop kleding uitzoeken. WAUW !!

Nadat we hier klaar waren was het tijd om te gaan lunchen. Bij Lunchroom De Koffiebranderij in Hilversum werden we getrakteerd op een overheerlijke High Tea.

De buikjes gevuld ging de reis verder, richting Diemen……..Wat zouden we hier gaan doen?

De ene verrassing volgde de ander op. Tijdens de privé hiphop workshop van Romario Doorson liep de rest van de dansgroep waar Shirley lid van is binnen. Nu kon er met z allen gedanst worden. Het was tot nu toe al fantastisch!

Maar de dag zat er nog niet op……….Op naar Zwijndrecht, tja dat is bekend, daar woont Shirley. Maar gelukkig, we gingen niet naar huis. Na zo’n intensieve workshop kregen we toch wel weer een beetje trek.

In Eetcafé De Keuvel werd Shirley persoonlijk welkom geheten en genoten we van een heerlijk diner. De kok had speciaal zalm voor Shirley ingekocht.

En tot slot volgde de klapper van de dag. Buurthuis Klankbord te Zwijndrecht was volledig omgetoverd tot feestlocatie m.m.v. Party and More, een prachtige taart stond klaar, gemaakt door Taarten van Brabant en de muziek werd verzorgd door Drive-Inn Flamingo uit Dordrecht.

De taart werd aangesneden en daarna barste het feest los met familie en vrienden. Extra reden voor een feestje want Shirley werd de volgende dag 18 jaar.

Na een zeer geslaagde dag was het tijd om naar bed te gaan. Wat een fantastische dag was dit en wat hebben we genoten!!

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.