Sjoerd wil graag dieren verzorgen in een dierentuin

Onder fantastische weersomstandigheden beginnen we de Wens Dag van Sjoerd door deze Kanjer op te halen met een geweldige Porsche en een super gave Audi R8.

Sjoerd wilde met beide auto’s op de foto en mocht natuurlijk kiezen met welke auto hij mee wilde rijden. Ouders Huub en Astrid mochten ook elk in een auto stappen.

Op weg naar Restaurant De Beren in Arnhem. Hier werden we enthousiast ontvangen en hebben we heerlijk gegeten. Sjoerd mocht kiezen wat hij wilde. Als extra verrassing werd het toetje opgediend voorzien van vuurwerk.

Bij het weggaan kreeg Sjoerd nog een mooie Kika beer met een persoonlijke kaart, heel attent.

We vervolgen onze reis, op naar de volgende verrassing. Op weg naar ….

Het Van der Valk Hotel Tilburg-Gilze. Iets later dan gepland kwamen we aan, waar we keurig werden ontvangen. We kregen een prima uitleg waar we wanneer verwacht werden en, niet geheel onbelangrijk, op welk tijdstip we de volgende ochtend aan mochten schuiven voor het ontbijt.

Op naar de kamer, wat een mooie en luxe kamer. Er was zelfs een gigantisch bad voor 4 personen, en een televisie in de badkamer! Helemaal te gek!

Na de kamers te hebben geïnspecteerd ging Sjoerd lekker slapen.

Om 9.00 uur werden we verwacht bij het ontbijt. Ook hier was alles weer tiptop geregeld. Een gereserveerde en versierde tafel voorzien van allerlei lekkernijen stond voor ons klaar. Er was meer dan voldoende keuze en het eten smaakte heerlijk.

Na onze buik vol te hebben gegeten werden de koffers gepakt om onze reis te vervolgen naar de volgende verrassing.

We reden in ongeveer een kwartiertje naar Safaripark de Beekse Bergen. Hier stond de ranger al te wachten die ons de rondleiding zou  geven. Maar eerst kregen we van Chapeau Broodjes te Tilburg nog de tasjes overhandigd met (naar later bleek) een overheerlijke lunch.

Hierna stapten we met het hele gezelschap in een mooie Jeep, op naar de dieren!

Het was een echte safari, soms vlogen we hoog in de lucht, maar daar kon Sjoerd alleen maar om lachen. Het bordje DIENST gepasseerd, werd de Jeep geparkeerd.

We gingen richting het eiland Madagaskar, het eiland waar de  ringstaartmaki’s verblijven. We mochten ze voeren, wat gaaf!

Eenmaal aangekomen zochten we met onze emmer voer een rustig plekje, zodat de ringstaartmaki’s zelf naar ons toe zouden komen. Ze aten zelfs uit onze hand. Sjoerd vond het helemaal geweldig en had een glimlach van oor tot oor.

Astrid vertelde dat ze zelfs een beetje ontroerd was. Ze had niet verwacht Sjoerd ooit nog zo gelukkig te zien. Missie geslaagd!

Na hier heel wat tijd de hebben gespendeerd zijn we nog langs de grote dieren in het park gereden. Bij de giraffen bleven we ook weer even wat langer stilstaan. Zo ontzettend dichtbij had Sjoerd ze nog nooit gezien.

Nog even op weg naar de olifantenstallen. De olifanten zelf waren buiten, dus konden wij hier mooi even rondlopen. Kijken waar de olifanten slapen en spelen en voelen hoe zwaar de bal is waar ze mee spelen. Sjoerd mocht allerlei vragen stellen.

Nu werd het de hoogste tijd dat we de olifanten zelf gingen bekijken. Onze ranger bracht ons naar een mooi plekje waar we de olifanten goed konden zien en ondertussen lekker van onze lunch konden genieten. Het weer was prachtig, Sjoerd heeft ontzettend genoten.

Na de lunch was het tijd om naar huis te gaan. Sjoerd begon toch ook wel wat moe te worden.

Helaas alweer het einde van deze onwijs mooie dagen. Na 2 uurtjes te hebben gereden kwamen we thuis aan, na twee GEWELDIGE dagen!

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.