Social Bonus voor Kanjer Wens Nederland

Mijn naam is Robin Luijer. Ik ben 43 jaar, getrouwd en heb twee gelukkig gezonde kinderen. Mijn gezin is mijn leven, ik ben zo blij dat wij voor nu gezond zijn en dat onze problemen relatief gezien vrij onbelangrijk zijn.

Dit ga je nog meer beseffen wanneer er in je omgeving iets gebeurt wat daar verandering in brengt. De impact van zo’n gebeurtenis op een gezin, ouder en kind, is enorm. Als ouder zou je er alles voor over hebben om je kind te helpen beter te worden. Of als dat niet meer kan, te zorgen dat er een dag/periode komt dat je kind nog 1 keer enorm ergens van kan genieten.

Ik heb vroeger altijd gewerkt in de optiehandel. Hier was ik al een poos mee gestopt, totdat ik recent weer begonnen was bij een bedrijf waarvan ik vond dat het precies bij mij paste: Vivcourt. Het idee achter het bedrijf is dat er geen aandeelhouders zijn, maar dat het verdiende geld deels naar de werknemers gaat. Geld dat normaal naar aandeelhouders zou gaan, gaat hier naar goede doelen. Iedere werknemer kan zo een “social bonus” krijgen en daar zelf een goed doel voor uitkiezen. Dit is zo’n mooie ideologie dat ik mij daar wel aan wilde verbinden en wilde proberen het in Nederland mede van de grond te krijgen.

Hier slaagde ik erg goed in met als resultaat een prachtig saldo. Helaas kwam aan die samenwerking abrupt een einde, maar niet voordat ik een mooi goed doel had gevonden voor de door mij opgebouwde “social bonus”.

In mijn zoektocht keek ik naar doelen waar ik mijzelf goed in kan vinden. Al snel kwam ik uit bij Kanjer Wens Nederland. Kinderen helpen staat bij mij altijd al op nummer één, dus het werk van Kanjer Wens past daar goed bij. Hoe fijn is het om zulke zieke kinderen te helpen en nog één keer te laten genieten.