Stan met zijn klas naar Ballorig

Om 09.15 uur verzamelen we ons samen met de buschauffeur en de fotograaf voor de school van Stan (OBS de Springplank in Heino). We zoeken Stan op in zijn klaslokaal en zeggen dat we voor Stan komen. Stan is helemaal verrast. Iedereen heeft heel goed zijn/haar mond gehouden, Stan wist van niks. Nu word het dan ook duidelijk waarom de rode loper op school uit ligt en waarom Stan op de verjaardagstoel mag zitten.

Eenmaal in de klas en alle kinderen weer in de kring, krijgt Stan van de hele klas nog een cadeautje, omdat ze allemaal zo blij zijn dat Stan nu niet meer naar het ziekenhuis hoeft. Papa Durk en mama Nicole krijgen een mooie bos bloemen.

Tijd om naar buiten te gaan. Alle kinderen trekken netjes hun jas aan en wachten op elkaar om naar buiten te gaan. Papa Durk en Stan lopen samen voorop over de rode loper. De rest van de kinderen achter hun aan. De kinderen van groep 3 t/m 8 staan allemaal aan de rode loper en klappen en juichen de kinderen toe en zwaaien ons uit als we met een super gave, grote, gele, Amerikaanse schoolbus op weg gaan.

Eenmaal in de bus zingen we liedjes en hebben we veel lol. Waar zouden we toch naar toe gaan?

Jaaaaaaa ballenbak ballenbak ballenbak. En inderdaad we zijn onderweg naar Ballorig in Wijhe. Eenmaal daar aangekomen mogen alle kindjes nog even achter het stuur van de bus om een fotootje te maken (Stoer toch). Papa en mama moeten natuurlijk ook even op de foto.

En een mooie groepsfoto bij de bus mag niet ontbreken. Allemaal netjes opgesteld voor de bus voor de foto. Natuurlijk ook een gekke bekken foto, dat hoort erbijJ

Eenmaal binnen bij Ballorig krijgen we een grote tafel aangewezen. Hier kunnen we allemaal onze jas en schoenen uit doen en in grote manden stoppen, zodat we niks kwijt raken. EN spelen maarrrrrrrrr…………

Na goed een uur lekker te hebben gespeel krijgen we nog een lekker glaasje ranja en een zakje chips die Stan mag uitdelen aan alle kindjes. Voor de begeleiding is er een lekker kopje koffie of thee. De kinderen weten niet hoe snel ze alles weg moeten werken, zodat ze nog lekker een uur kunnen spelen.

Het is alweer 12 uur en een einde gekomen aan al het spelen. We verzamelen bij de tafel en trekken onze schoenen en jas weer aan. Klaar om weer terug naar school te gaan. Bij de uitgang krijgen we allemaal nog een snoepje voor onderweg en een kleurplaat mee.

Helaas is er alweer een einde aan deze super leuke ochtend gekomen.

Een ochtend om nooit meer te vergeten!

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.

2017-11-22T07:47:44+00:00