Stichting Kanjer Wens en Lorena mogen de Amsterdamse Beurs openen

Stichting Kanjer Wens en wenskind Lorena hebben donderdagmorgen 18 januari de Amsterdamse beurs mogen openen met de traditionele gongslag. Hiermee opent de handelsdag en start de handel in aandelen.

Stichting Kanjer Wens was uitgenodigd door Roca Markets. Deze beurshandelaar heeft als onderdeel van hun beleid dat er een percentage van hun winst aan het goede doel wordt gedoneerd. Eind 2017 is besloten dat Stichting Kanjer Wens het gekozen goede doel wordt en dat geldt in ieder geval tot eind 2018.

Roca Markets is een market maker in derivaten, gevestigd in het beursgebouw in Amsterdam. Het bedrijf is opgericht in 2012 en heeft sindsdien haar handel uitgebreid in de Europese derivatenmarkten. Gedurende deze tijd heeft zij grote bijdragen geleverd aan meerdere goede doelen. Kijk voor meer informatie op www.rocamarkets.com.

De Amsterdamse beurs hoort bij Nederland, al eeuwenlang. Nederland is een land van ondernemerschap en innovatie. Het was in Nederland waar het eerste aandeel werd uitgegeven, door de Vereenigde Oostindische Compagnie (VOC). Daarmee is de Amsterdamse beurs de eerste beurs ter wereld.
bron 
www.aex.nl

klik hier om het filmpje van de opening te zien!

2018-01-18T23:27:22+00:00